ΝΟΘΑΚ – Υδατοσφαίριση: Στην 3η θέση της κατάταξης της Β’ Εθνικής κατηγορίας

Η νεανική ομάδα αντιμετώπισε συλλόγους που ενισχύθηκαν με παίκτες που προέρχονταν από την Α1 και Α2 Εθνική, αλλά απέδειξε ότι ακόμα κι έτσι μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς

Ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος της α’ φάσης του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών με την ομάδα του ΝΟΘΑΚ να βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης.

Οι αθλητές του Ομίλου της Καβάλας απέδειξαν πως μια ομάδα που βασίζεται στα ηλικιακά της τμήματα μπορεί να είναι απολύτως ανταγωνιστική και στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δυστυχώς η απόφαση της ΚΟΕ να δώσει τη δυνατότητα σε αθλητές που έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε Α1 και Α2 να αγωνιστούν με μεταγραφές της τελευταίας στιγμής σε ομάδες της Β Εθνικής, άλλαξε τις ισορροπίες λειτουργώντας σε βάρος της συμμετοχής νεότερων αθλητών.

«Συνεχίζουμε δυνατά προάγοντας την υδατοσφαίριση μέσα από τα ηλικιακά μας τμήματα. Στόχος η παραμονή της ανδρικής ομάδας στη Β’ Εθνική και η καλύτερη δυνατή αγωνιστική παρουσία, που θα τροφοδοτήσουν με εμπειρίες τους νεαρούς μας αθλητές.

Χτίζουμε με συνέπεια το μέλλον της υδατοσφαίρισης στην Καβάλα.
Μια πόλη, μια ομάδα…», αναφέρει η ανάρτηση της διοίκησης του ομίλου.