Κύπελλο ΕΠΣΚ: «Γλυκιά» ήττα 3-2 για τον Άρη Πηγών, από τον Ορφέα, και πρόκριση στον τελικό

Σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο στάδιο της Ελευθερούπολης οι «κίτρινοι» εξασφάλισαν την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους στον τελικό του κυπέλλου, βασιζόμενοι στη νίκη με 2-0 του πρώτου αγώνα – Διαβάστε τις ανακοινώσεις των δύο συλλόγων

Ιστορικές στιγμές ζει από το βράδυ της Τρίτης 9/5 ο Άρης Πηγών! Οι «κίτρινοι» κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, με αντίπαλο τον (περσινό κυπελλούχο) Βύρωνα, που την Κυριακή απέκλεισε τον Νέστο Χρυσούπολης!

Ο Άρης γνώρισε «γλυκιά ήττα» στο γήπεδο της Ελευθερούπολης από τον Ορφέα με 3-2, ωστόσο πήρε το εισιτήριο για τον τελικό λόγω της νίκης του στον πρώτο αγώνα στην έδρα του με 3-2.

Το παιχνίδι, που παρακολούθησε πολύς κόσμος στην κερκίδα του σταδίου και από τις δύο ομάδες, είχε συναρπαστική εξέλιξη με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά προκειμένου να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να καταφέρνουν να σκοράρουν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Κυγάη. Οι Πηγές όμως όχι μόνο απάντησαν με τον Δουμάνη, αλλά πήραν το προβάδισμα 1-2 με τον Αθανασάκη. Ο Ορφέας κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βακιρτζή και ξαναπήρε το προβάδισμα με τον Τουρασανίδη στο 90ο λεπτό, γεγονός που έδωσε ελπίδες στο συγκρότημα της Ελευθερούπολης στα λίγα λεπτά των καθυστερήσεων. Δεν μπόρεσε όμως να πετύχει κι άλλο τέρμα και έτσι έμεινε με την ικανοποίηση της νίκης, ενώ οι φιλοξενούμενοι με χαρά της πρόκρισης.

Άρης Πηγών: «Ραντεβού στον τελικό του κυπέλλου»

Η ικανοποίηση και στις δύο ομάδες φαίνεται και από τις αναρτήσεις των συλλόγων μετά το τέλος του αγώνα. Ο Άρης μιλάει για ανώδυνη ήττα, ευχαριστεί τους φιλάθλους του για τη στήριξη, ενώ εύχεται καλή επιτυχία στον Ορφέα στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική (παρά την ποδοσφαιρική κόντρα που έχουν): Αναλυτικά: «Ανώδυνη ήττα για την ομάδα μας στον επαναληπτικό ημιτελικό καθώς το 2-0 του 1ου αγώνα μας είχε δώσει σημαντικό προβάδισμα!!Και φτάσαμε λοιπόν στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας για 1η φορά στην ιστορία του Άρη Πηγών δίκαια και θα αντιμετωπίσουμε τον περσινό κάτοχο του τίτλου Βύρωνα Καβάλας! Συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητικό team και διοίκηση! Τα γκολ για τον Άρη Πηγών: Δουμάνης και Αθανασάκης.

ΥΓ: Συγκλονιστική η παρουσία του φίλαθλου κοινού μας παρά τον άσχημο καιρό τους ευχαριστούμε και δίνουμε ένα ακόμη ραντεβού στον τελικό του κυπέλλου!

ΥΓ2: Παρ’ όλη την ποδοσφαιρική κόντρα που είχαμε την φετινή σεζόν με την ομάδα του Ορφέα Ελευθερούπολης του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία!

Ορφέας: «Μεγάλη εμφάνιση σε ματς αποδείξεων…»

Από την πλευρά του ο Ορφέας ανάρτησε βίντεο με τους παίκτες να αγκαλιάζονται μετά το τέλος και να φωνάζουν με τους φιλάθλους το όνομα του συλλόγου, ενώ χαρακτήρισε τον αγώνα ως ματς αποδείξεων που ήρθε μέσα από μεγάλη εμφάνιση. Στην ανάρτηση τονίζονται τα εξής:

«Να’ τοι να’ τοι οι πρωταθλητές. Νίκη στο κύπελλο με 3-2 επί του Άρη Πηγών αλλά η πρόκριση στον τελικό ανήκει στους φιλοξενούμενους. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την αποθέωση. Κυγάης, Βακιρτζής, Τουρασανίδης τα γκολ της νίκης. Για τον Άρη σκόρερ Δουμάνης και Αθανασάκης. Σε ματς αποδείξεων μεγάλη εμφάνιση».