ΕΠΣ Καβάλας: Στο «Ανθή Καραγιάννη» η «στέψη» του κυπελλούχου

Την Κυριακή 14 Μαΐου στις 17.00 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης ανάμεσα στον περσινό κυπελλούχο Βύρωνα και τον Άρη Πηγών που προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό

Η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αποφάσισε να ορίσει τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας περιόδου 2022-2023, ανάμεσα στο Βύρωνα Καβάλας και τον Άρη Πηγών, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, στις 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καβάλας “Ανθή Καραγιάννη”.

Ο Βύρωνας Καβάλας θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου, αφού κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα του Νέστου Χρυσούπολης στον ημιτελικό (είχε προηγηθεί ο πρώτος ισόπαλος αγώνας με 2-2 στο «Βερούλειο» Γήπεδο) μέσα από τη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, εκεί που πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Νάσος Αθανασίου.

Από την πλευρά του, ο Άρης Πηγών έγραψε ιστορία με την πρόκριση του στον τελικό, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε έναν τελικό Κυπέλλου. Στον επαναληπτικό αγώνα του 2-0 των Πηγών, ο Άρης γνώρισε «γλυκιά» ήττα με 3-2 στο γήπεδο της Ελευθερούπολης από τον τοπικό Ορφέα και έτσι πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Πλέον, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο μεγάλο τελικό της Κυριακής 14 Μαΐου, σε μία αναμέτρηση που είναι βέβαιο πως θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και θέαμα υψηλού επιπέδου, με συμμετέχουσες δύο μεγάλες ομάδες του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου που κυνηγούν μία ιδιαίτερη και άκρως σημαντική διάκριση για την ιστορία τους.