Ο ΑΟ Καβάλα (και επίσημα) αλλάζει σελίδα…

Ανακοινώθηκε η συμφωνία του ερασιτέχνη ΑΟΚ με ομάδα επιχειρηματιών με επικεφαλής τον Γιάννη Διαμαντίδη – Συμφωνήθηκε πλάνο τριετίας προκειμένου η ομάδα να βρεθεί σύντονα εκεί που αξίζει

Η συμφωνία για την οποίο όλοι πλέον στην Καβάλα, αλλά και στην ποδοσφαιρική πιάτσα γνώριζαν, επισημοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου με ανακοίνωση της ομάδας. Σ’ αυτήν έγινε γνωστό ότι ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με ομάδα επιχειρηματιών (από τη Θεσσαλονίκη) που μαζί με τον μεγάλο χορηγό της περσινής χρονιάς (Solarius) θα αναλάβει τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος με στόχο να το ανεβάσει εκεί που αξίζει στην ιστορία αλλά και στον κόσμο της Καβάλας.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι συμφωνήθηκε ένα πλάνο τριετίας προκειμένου το «καραβάκι» να πετύχει τους στόχους του.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Καβάλα αναφέρει σχετικά:

«Μια νέα ελπιδοφόρα εποχή προοιωνίζεται για την ομάδα της Καβάλας, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο αγαπημένος μας ΑΟΚ αλλάζει σελίδα και ξεκινά με μεγαλύτερη δυναμική και ελπίδα για το άμεσο μέλλον.

Ομάδα επιχειρηματιών με επικεφαλής τον επιχειρηματία Γιάννη Διαμαντίδη και την σύμπραξη του φετινού μεγάλου χορηγού μας, ήρθε σε συμφωνία με τον Πρόεδρο του ΑΟ Καβάλα Αντώνη Αντωνίου, ώστε η ομάδα υπό την σκέπη του ερασιτέχνη να επανέλθει άμεσα στην Superleague 2.

Παράλληλα, ήδη έχει συμφωνηθεί ένα πλάνο τριετίας με σκοπό η ομάδα να βρεθεί εκεί που απαιτεί η ίδια η ιστορία και ο κόσμος της. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα και κυρίως να πράξουμε, γιατί γνωρίζουμε πως ο κόσμος της Καβάλας έχει ακούσει και περάσει πολλά, αλλά το επόμενο χρονικό διάστημα θα μιλήσουν κυρίως οι πράξεις μας».