Βύρωνας Καβάλας: Η 5ετής σκληρή δουλειά στα τμήμα υποδομής αρχίζει να αποδίδει καρπούς…

Τρία παιδιά των υποδομών του συλλόγου συμμετείχαν στην αποστολή της ανδρικής ομάδας στον τελικό της ΕΠΣ Καβάλας

Την μεγάλη ικανοποίηση της για το γεγονός ότι μετά από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς στα τμήματα υποδομής, τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο, εκφράζει η ομάδα του Βύρωνα. Αφορμή αποτέλεσε η παρουσία 3 νεαρών ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στην αποστολή της ομάδας στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ και μάλιστα ένας εκ των οποίων αγωνίστηκε έστω και για λίγα λεπτά ως αλλαγή. Στην ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του συλλόγου, δίνονται συγχαρητήρια στον προπονητή, την τεχνική ηγεσία αλλά και στους παίκτες της ομάδας που στηρίζουν τα νεαρά ταλέντα και επισημαίνεται ότι μετά από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς στα τμήματα υποδομής όλοι η διοίκηση βλέπει τα όνειρά της να παίρνουν σάρκα και οστά!

Η ανάρτηση της διοίκησης του συλλόγου στη σελίδα στο fb αναφέρει σχετικά:

«Τρία παιδιά από την Ακαδημία μας βρέθηκαν στην αποστολή του ανδρικού τμήματος στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας.

Ένας εκ των τριών πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το κύπελλο.

Η χαρά μας είναι μεγάλη και ευχόμαστε και άλλα παιδιά από την Ακαδημία μας να προστεθούν στο ρόστερ του αντρικού τμήματος.

Συγχαρητήρια πολλά στον coach Μπάμπη Καζεπίδη, στον βοηθό προπονητή Κώστα Αρβανίτη και σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Βύρωνα που στηρίζουν αυτά τα παιδιά.

Μετά από 5 χρόνια σκληρής δουλειάς στα τμήματα υποδομής η διοίκηση του Βύρωνα Καβάλας βλέπει τα όνειρά της να παίρνουν σάρκα και οστά.

Συνεχίζουμε…»