500 «δελφινάκια» στη γιορτή κολύμβησης του ΝΟΘΑ Καβάλας

Μικροί κολυμβητές από 6 ομίλους από Καβάλα, Ξάνθη, Σέρρες και Θεσσαλονίκη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους αγώνες που διοργανώθηκαν στο κολυμβητήριο της Καβάλας

Το μέλλον της κολύμβησης έδωσε ηχηρό παρόν, σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο από παιδικές φωνές και χαμογελαστά πρόσωπα!!

Την Κυριακή 14/05 το κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας και ο ΝΟΘΑΚ φιλοξένησε 500 μικρούς κολυμβητές 6 – 9 ετών και τις οικογένειες τους σε μία γιορτή, όπως πρέπει πάντα να είναι, της κολύμβησης.

Οι μικροί κολυμβητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, δείχνοντας όλα αυτά που έχουν μάθει, τις προσπάθειες τους και των προπονητών τους, μπροστά στα περήφανα πρόσωπα των δικών τους ανθρώπων.

«Εμείς σαν ομάδα, μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε για τα δικά μας παιδιά, αλλά και για όλα τα παιδιά που πήραν μέρος, που με τα χαμόγελα τους μας δίνουν ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια να γινόμαστε κάθε χρόνο και καλύτεροι, για αυτά τα χαμόγελα…» αναφέρει η ανακοίνωση του Ομίλου που στη συνέχεια ευχαριστεί όλες τις ομάδες που τον τίμησαν με την παρουσία και τη θετική τους ενέργεια.

Οι ομάδες αυτές είναι οι:
Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης,
Αθλητική Ακαδημία Αστέρια Θεσσαλονίκης,
ΜΓΣ Πανσερραϊκός,
Αθλητική Ακαδημία Δελφίνια Ξάνθης,
Λεύκιππος Ξάνθης

«Πολλά συγχαρητήρια και στους δικούς μας ανθρώπους που στηρίζουν και εξελίσσουν όλα τα παιδιά , Μαρία Μαυρίδου και Μάρκο Σκορδά.

Ελπίζουμε και σε άλλες τέτοιες συναντήσεις- γιορτές στο μέλλον» καταλήγει η ανακοίνωση.