Επιτέλους, ο ΑΟ Αμυγδαλεώνα επιστρέφει στο σπίτι του!

Παρουσία του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη υπογράφηκε η Διοικητική Παραλαβή και Παράδοση για χρήση του Κλειστού γυμναστηρίου Αμυγδαλεώνα

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Μαΐου 2023, παρουσία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, των Αντιδημάρχων, Θόδωρου Παπαδόπουλου και Κυριάκου Σταυρίδη, του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ, Απόστολου Χρόνη, υπηρεσιακών παραγόντων και μελών της διοίκησης του Αθλητικού Ομίλου Αμυγδαλεώνα, η διοικητική παραλαβή και παράδοση για χρήση του Κλειστού γυμναστηρίου Αμυγδαλεώνα.

Θόδωρος Μουριάδης: Το Κλειστό του Αμυγδαλεώνα είναι πλέον έτοιμο

«Το έργο της ανακαίνισης και της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού γυμναστηρίου Αμυγδαλεώνα, έχει φτάσει στο τέλος του. Υπήρξε βεβαίως μία καθυστέρηση, καθώς λόγω του κορονοιού δεν μπορούσαν τα συνεργεία να κάνουν, στο χρόνο που θα θέλαμε, όλες τις εργασίες. Το Κλειστό του Αμυγδαλεώνα είναι πλέον έτοιμο και μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις των παιδιών. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο στον Αμυγδαλεώνα, εκμεταλλευόμενοι τους χώρους που διαθέτει ο Δήμος Καβάλας δίπλα στο κλειστό και πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου».

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης από τη μεριά του τόνισε ότι «η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη, γιατί σήμερα, παρά τις όποιες καθυστερήσεις, παραλαμβάνουνε ένα πραγματικό στολίδι. Έναν χώρο άθλησης που θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν όλα τα παιδιά του Δήμου Καβάλας. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Δήμου και την Τεχνική Υπηρεσία γι’ αυτό το πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή μας”.

Ο Πρόεδρος Αθλητικού Ομίλου Αμυγδαλεώνα, Γιάννης Παναγιωτίδης δήλωσε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο γιατί έτρεξε, πάλεψε, και κατάφερε να μας παραδώσει ένα γήπεδο που θα απολαύσουν τα παιδιά της ομάδας, αλλά και οι επόμενες γενιές. Είναι γεγονός ότι ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά, αλλά κρατήσαμε την ομάδα και είχαμε σημαντικές διακρίσεις σε διάφορες διοργανώσεις. Ήρθε η ώρα οι αθλήτριες μας να επιστρέψουν στο σπίτι τους».