ΑΟ Καβάλα: Όλα τα… φώτα στον Γιάννη Διαμαντίδη

Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, που θα εμπλακεί με τα διοικητικά της ομάδας, παρακολούθησε την μικτή ΕΠΣΚ στο Ενωσιακό των Αμισιανών και κέντρισε το ενδιαφέρον των φιλάθλων

Την προσπάθεια της μικτής ομάδας Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας για πρόκριση στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, παρακολούθησε από κοντά ο επιχειρηματίας Γιάννης Διαμαντίδης, μαζί με στενούς συνεργάτες του. Βρέθηκε νωρίς το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών για τον αγώνα της ΕΠΣΚ με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πέλλας και συναντήθηκε τόσο με εκπροσώπους του ΑΟ Καβάλα, όσο και τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ Γιώργο Πριονίδη, με τον οποίο υπήρχε στενή συνεργασία όλο το τελευταίο διάστημα μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Όπως ήταν φυσικό η παρουσία του στο γήπεδο και τις εξέδρες κέντρισε το ενδιαφέρον των αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν εκεί!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Διαμαντίδης παρακολουθούσε στενά τα τεκταινόμενα στον ΑΟΚ σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του 2ου γύρου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και γι’ αυτό γνωρίζει πλέον πολύ καλά την ομάδα, το τεχνικό τημ, τα γήπεδα και γενικά ότι αφορά τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν είναι ικανοποιημένος από την ποιότητα του ρόστερ του ΑΟΚ, και θεωρεί ότι με 6-7 προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών η ομάδα θα μπορέσει να επιστρέψει με σχετική άνεση στη Super League 2 την μεθεπόμενη χρονιά. Σε ότι αφορά το πρόσωπο του προπονητή που θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου αναμένεται να σημειωθούν σύντομα εξελίξεις, μιας και στο «τραπέζι» έχει πέσει γνωστό όνομα που έχει καταγωγή από την Καβάλα, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ενδιαφέρουσες θα είναι και οι εξελίξεις και στην ομάδα Κ-19 του ΑΟΚ.