Μικτή Κ-16 ΕΠΣ Καβάλας: Άδοξος αποκλεισμός στα πέναλτι

Η ομάδα της Καβάλας αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα με την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πέλλας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος στα πέναλτι με σκορ 4-3

Αδοξο αποκλεισμό γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣΚ στα Αμισιανά η μικτή ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας, από τη συνέχεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Το συγκρότημα της Καβάλας αναδείχτηκε ισόπαλο 1-1 στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης με το αντίστοιχο της ΕΠΣ Πέλλας, αλλά δυστυχώς οι παίκτες της δεν ήταν ψύχραιμοι στη διαδικασία των πέναλτι και αποκλείστηκαν με σκορ 4-3.

Η ΕΠΣΚ προηγήθηκε στο 1ο ημίχρονο του αγώνα μόλις στο 12ο λεπτό με τον Πριόνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 36’ με τον Χατζηδιαμαντή. Οι ομάδες είχαν ορισμένες καλές στιγμές μπροστά στις αντίπαλες εστίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν και έτσι ο νικητής αναδείχτηκε από τη διαδικασία των πέναλτι. Η Καβάλα πάντως δικαίως διαμαρτύρεται για μια περίπτωση πέναλτι που δε δόθηκε στο 61ο λεπτό. Εκεί οι παίκτες της Πέλλας ευστόχησαν και στα 4 πέναλτι που εκτέλεσαν, ενώ της Καβάλας αστόχησαν σε δύο. Στο 2ο πέναλτι η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο και στο 4ο ο τερματοφύλακας απέκρουσε και έτσι δε χρειάστηκε 5η εκτέλεση, μιας και η Πέλλα προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης.