ΑΟ Καβάλα: Συγχαρητήρια στον Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιομνημόνευτη εκλογική του επίδοση…

Ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής της ομάδας και του νέου μέλους της Γιάννη Διαμαντίδη, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σταυροδοσίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου

Τα συγχαρητήρια της προς τον Υπουργό και βουλευτή Καβάλας Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιομνημόνευτη, όπως την χαρακτήρισε, εκλογική του επίδοση στο Νομό Καβάλας εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟΚ, καθώς και το νέο μέλος της Γιάννης Διαμαντίδης. Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η επίδοση αυτή έρχεται ως αναγνώριση της σημαντικής προσφοράς του στον τόπο και την πατρίδα μας, ενώ επισημαίνεται ότι ο ίδιος ήταν συνεχώς κοντά στην ομάδα.

Τονίζεται ότι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος πήρε το 76,6% των ψήφων της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, ξεπερνώντας τους 26 χιλιάδες σταυρούς προτίμησης, γεγονός που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ στην περιοχή.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Η οικογένεια του ΑΟ Καβάλα καθώς και το νέο μέλος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Διαμαντίδης συγχαίρουν τον Υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο για την αξιομνημόνευτη εκλογική του επίδοση στο Νομό Καβάλας ως αναγνώριση και της πολύ σημαντικής προσφοράς του στον τόπο & την πατρίδα μας. Άλλωστε ήταν στο πλάι της ομάδος μας και αυτή την χρονιά και είμαστε πεπεισμένοι πως ανάλογη θα είναι και η συνέχεια.

Επίσης, συγχαίρουμε θερμά και τους υπόλοιπους βουλευτές του νομού Καβάλας που εκλέχθηκαν και ευχόμαστε καλή δύναμη και συνέχεια στο δύσκολο έργο τους με στόχο το καλύτερο δυνατό τόσο για την περιοχή όσο και για την χώρα μας».