Βύρων Καβάλας: Χωρίζουν οι δρόμοι με τον Μπάμπη Καζεπίδη

Δε θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Καβάλας ο Δραμινός τεχνικός – Το ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παρά το γεγονός ότι οι αρχικές εκτιμήσουν έκαναν λόγο για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, μιας και ήταν ευχαριστημένες από την κοινή πορεία τους την περασμένη χρονιά, ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Καζεπίδη που ανέλαβε πέρσι το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία του Βύρωνα, εν όψει της παρθενικής του εμφάνισης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο οποίος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον σύλλογο της Καβάλας, που τη νέα περίοδο θα ξεκινήσει και πάλι την προσπάθεια να επανέλθει στη Γ’ Εθνική, μιας και φέτος υποβιβάστηκε.

Ο Δραμινός τεχνικός ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους αυτή την περίοδο, απ’ τη διοίκηση έως τους ποδοσφαιριστές και επισήμανε ότι η χρονιά έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του στη θέση του προπονητή του Βύρωνα, ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν ονόματα, με τεχνικούς κυρίως από την «αγορά» της Καβάλας. Στο σύλλογο πάντως δε φαίνεται να βιάζονται για να πάρουν αποφάσεις…