Πάνθηρες Καβάλας: Νέος προπονητής ο Αρίστιππος Χαντέλης

Ο Γιαννιώτης προπονητής αναλαμβάνει και επίσημα να καθοδηγήσει το Γυναικείο τμήμα της ομάδας στην Α2 Εθνική – Πέρσι ήταν βοηθός προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Α1 Εθνική

Ενας προπονητής που προέρχεται από την Α1 Εθνικής, ως βοηθός, θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία την ομάδα των Πανθήρων.

Πρόκειται για τον Αρίστιππο Χαντέλη, η συνεργασία του οποίου με τον  γυναικείο σύλλογο μπάσκετ της Καβάλας ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής 2 Ιουνίου!

Ο νέος τεχνικός της ομάδας προέρχεται από τα Γιάννινα, και μέχρι πρότινος ήταν βοηθός προπονητή του Τζον Μαργαρίτη  τον ΠΑΣ Γιάννινα WBC, ενώ έχει κοουτσάρει και ανδρικές ομάδες της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση των Πανθήρων αναφέρει σχετικά:

«Ο Αρίστιππος Χαντέλης θα κάθεται στην άκρη του πάγκου των Πανθήρων για τη νέα σεζόν!

Ο Γιαννιώτης προπονητής αναλαμβάνει και επίσημα να καθοδηγήσει το Γυναικείο τμήμα της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών κουβαλώντας στις αποσκευές του μια σημαντική εμπειρία ως αθλητής, ως Βοηθός Προπονητή και ως Α’ Προπονητής στην ΕΣΚΑΒΔΕ και στην Β Εθνική σε αντρικά τμήματα (ΑΓΟ Φιλιππιάδας, IBC Ιωαννίνων). Η περσινή χρονιά τον βρήκε στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών στο πλευρό του Τζον Μαργαρίτη για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα WBC.

Είναι Απόφοιτος της σχολής Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και με παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα στον χώρο του τουρισμού και του εμπορίου. Τον καλωσορίζουμε στην μεγαλύτερη γυναικεία μπασκετική οικογένεια της Καβάλας και του ευχόμαστε να έχει μία πετυχημένη και δημιουργική χρονιά»!