Μπάσκετ: Κλήσεις στις Εθνικές ομάδες σε τρεις Καβαλιώτισσες αθλήτριες

Η Σοφία Κελεμένη κλήθηκε στην Εθνική ομάδα νέων γυναικών και οι Ζορμπαλά και Μιχαηλίδου στις προπονήσεις των Εθνικών ομάδων Κορασίδων και Παγκορασίδων αντίστοιχα

Η παραγωγική διαδικασία αθλητριών υψηλού επιπέδου συνεχίζεται στις γυναικείες ομάδες μπάσκετ της Καβάλας και αυτό αποτυπώνεται από τις συνεχιζόμενες κλήσεις τους στις Εθνικές ομάδες που ανήκουν ηλικιακά! Τόσο οι Πάνθηρες όσο και ο Αστέρας, έχουν κάθε λόγο να είναι υπερήφανοι για τις κλήσεις αυτές, τις οποίες έκαναν γνωστές με αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους στο fb.

Στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Γυναικών

Οι Πάνθηρες έκαναν γνωστή την κλήση της Σοφίας Κελεμένη στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων Γυναικών για το Ευρωπαϊκό U20. Η αθλήτρια φοιτά στο Πανεπιστήμιο San Juan των ΗΠΑ και είναι μια από τις 17 επιλογές του Ομοσπονδιακού τεχνικού. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά:

«Η Εθνική Νέων Γυναικών κάνει το πρώτο βήμα προς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 B’ Κατηγορίας. Η προετοιμασία της ομάδας αρχίζει στις 19 Ιουνίου και το πρώτο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι.

Η Σοφία Κελεμένη βρίσκεται ανάμεσα στις 17 αθλήτριες που κάλεσε ο Coach Δεσποτάκης για την προετοιμασία και ευχόμαστε σε όλα τα κορίτσια υγεία ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους»!

Στην τριήμερη προπόνηση στο ΟΑΚΑ

Από τη μεριά του ο Αστέρας ανακοινώσει την κάθοδο των Ζορμπαλά και Μιχαηλίδου στο ΟΑΚΑ για την τριήμερη προπόνηση των Εθνικών ομάδων Κορασίδων και Παγκορασίδων. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι αθλήτριες μας Ζορμπαλά Αποστολία και Μιχαηλίδου Φαίδρα κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε τριήμερη προπόνηση προετοιμασίας εθνικών ομάδων που θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα στις 16,17 και 18/6!

Η Ζορμπαλα Αποστολία  θα συμμετάσχει στην προπόνηση της Εθνικής Κορασίδων, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U16 που θα διεξαχθεί στην Σμύρνη στις 11-19/8!

Η Μιχαηλίδου Φαίδρα θα συμμετάσχει στην προπόνηση της Εθνικής Πανκορασιδων, στα πλαίσια της προετοιμασίας για το τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί στην Κρήτη στις 19-21/7!

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και να τις ευχηθούμε καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς! Τα καλύτερα έρχονται»!