Ορφέας Ελευθερούπολης: 6 ανανεώσεις και μια επιστροφή, μέσα σ’ ένα απόγευμα!

Μπαράζ ανακοινώσεων για την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην πορεία πρωταθλητισμού την περσινή χρονιά στην Α’ ΕΠΣΚ

Μπαράζ ανακοινώσεων για την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές της ομάδας σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 20/6 στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον προπονητή Στέλιο Κατρακυλάκη που θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στον σύλλογο, αλλά και την προσθήκη του Νίκου Καπνόπουλου στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, η ομάδα ξεκίνησε το «χτίσιμο» του νέου συνόλου από τα… βασικά! Κι όπου βασικά, η ανανέωση της συμφωνίας με ποδοσφαιριστές που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην πορεία του Ορφέα στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ και τελικά την κατάκτηση του τίτλου. Μπορεί ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική να μην κατακτήθηκε, αλλά αυτό δε μειώνει σε τίποτα την επιτυχία του συλλόγου της Ελευθερούπολης.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν αποφασίστηκε να κρατηθεί ο περσινός κορμός, κι έτσι με… συνοπτικές διαδικασίες και μέσα σ’ ένα απόγευμα (αυτό της Τρίτης 20 Ιουνίου) «έκλεισαν» 6 ανανεώσεις, οι οποίες (κατά σειρά ανακοίνωσης) είναι οι εξής: Λουίζ Μπαϊρακτάρη, Γιώργος Βερβερίδης, Γιώργος Τουρασανίδης, Βαγγέλης Κεχαγιάς, Άγγελος Κυγάης και Ανέστης Προβατίδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη από τις 12 Ιουνίου είχε ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Καπνόπουλο.

Επιστρέφει, μετά από 10 χρόνια, ο Σαββατιανός

Εκτός από τις ανανεώσεις ο Ορφέας προχώρησε και στην πρώτη μεταγραφή της χρονιάς που στην ουσία είναι επιστροφή στα… πάτρια μετά από 10 χρόνια. Ο λόγος για τον Φραγκούλη Σαββατιανό, ο οποίος μετά από μια σημαντική πορεία στον Αετό Οφρυνίου και πέρσι στον Άρη Πηγών επιστρέφει στην Ελευθερούπολη. Η ανακοίνωση του Ορφέα αναφέρει σχετικά: «Επιστρέφει στο σπίτι του. Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Φραγκούλη Σαββατιανού. Επιστρέφει στο σπίτι του μετά από 10 χρόνια. Φραγκούλη καλή επιτυχία».