Επέστρεψε στους Πάνθηρες η Ελευθερία Γαϊτάνη!

Η έμπειρη φόργουορντ μετά την παρουσία της στον Αστέρα θα αγωνιστεί και πάλι με την ομάδα που δεν έκρυψε τη χαρά της γι’ αυτή την εξέλιξη

Μια σημαντική προσθήκη ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/6 από τους Πάνθηρες Καβάλας. Η Ελευθερία Γαϊτάνη επιστρέφει στο σύλλογο, μετά την περσινή παρουσία της στον Αστέρα Καβάλας και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει σημαντικά τον σύλλογο στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε πως η Ελευθερία Γαϊτάνη επιστρέφει στην ομάδα μας!

Η έμπειρη Forward με το σπουδαίο επιθετικό ταλέντο αγωνίζεται επί σειρά ετών στην Α2 Εθνική Κατηγορία και έχει διακριθεί ως σκόρερ και σουτέρ 3 πόντων. Ξεκίνησε τη μπασκετική της διαδρομή στους Τιτάνες Δράμας έχοντας σημαντικές διακρίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεάνιδων που την οδήγησαν έως την Εθνική Νέων Γυναικών για 2 συνεχόμενα έτη. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Γ’ όμιλο της Α2 με τη φανέλα του Αστέρα έχοντας πετύχει 231 πόντους (3η θέση) και 31 τρίποντα (2η θέση). Έχει αγωνιστεί επίσης και με τα χρώματα του Πανσερραϊκού και της Ολύμπιας Λάρισας πετυχαίνοντας  αντίστοιχες διακρίσεις (το 2015 ήταν η 3η σκόρερ του ομίλου και το 2016, 2η σκόρερ).

Είμαστε βέβαιοι πως τα ηγετικά της χαρακτηριστικά και ο επαγγελματισμός της θα είναι σημείο αναφοράς και για τις νεότερες ηλικιακά αθλήτριές μας!

Καλωσόρισες ξανά Ελευθερία»!