Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει: Με τους περσινούς αγωνιστικούς… οιωνούς η πορεία της Santa στη National Leage 2

Παραμένει σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο και για την επόμενη απαιτητική αγωνιστική σεζόν, ενώ η Αγία Βαρβάρα θα διαθέτει και ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Η πορεία στη National Leage 2 όπου θα αγωνίζεται από φέτος η ομάδα μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας Καβάλας ξεκινάει από το σημείο όπου τελείωσε η περσινή επιτυχημένη χρονιά, ήτοι παραμένει σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο και για την επόμενη σεζόν (2023-2024).

Ο Head Coach, Χρήστος Μυτικόπουλος, ο Assistant Coach, Λεωνίδας Μαγιάννης και ο Fitness and Conditioning Coach, Θωμάς Γαζέτης συνεχίζουν στο «τιμόνι» της ανδρικής ομάδας.

Οι προπονητές έχουν ήδη ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας που θα στελεχώσει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, συνδυάζοντας τον περσινό βασικό κορμό, ο οποίος κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αλλά και αθλητές της παιδικής και εφηβικής ομάδας, που κατέκτησαν για δύο συνεχόμενες χρονιές το Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Παράλληλα ανακοινώνεται ότι από τη νέα σεζόν η ομάδα θα διαθέτει και ομάδα Νέων στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου θα αγωνίζεται αυτούσιο το εφηβικό τμήμα, προκειμένου οι αθλητές να αποκομίσουν περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες. Προπονητής της ομάδας Νέων και του Eφηβικού τμήματος θα είναι ο coach, Λεωνίδας Μαγιάννης.

Η ομάδα εύχεται στους προπονητές της να συνεχίσουν να οδηγούν την ομάδα σε νέες επιτυχίες.