Άρης Πηγών: Μια ηχηρή επιστροφή και μια ακόμη πιο ηχηρή μεταγραφή…

Η ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ απέκτησε τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό Τάσο Φραγκούλη, ενώ μετά από ένα χρόνο φοράει ξανά τα «κίτρινα» ο Μιχάλης Μπαντάνης

Δύο σημαντικές κινήσεις που δείχνουν ξεκάθαρα ότι θέλει να πετύχει τη νέα χρονιά αυτό που έχασε στις… λεπτομέρειες στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ, έκανε ο Άρης Πηγών! Οι «κίτρινοι» ενίσχυσαν σημαντικά το ρόστερ τους σε άμυνα και επίθεση με δύο γνωστές και σημαντικές μεταγραφές που είναι σίγουρο ότι τους ανεβάζει επίπεδο.

Κατ’ αρχήν ανακοίνωσε την επιστροφή στην ομάδα του Μιχάλη Μπαντάνη, μετά από ένα χρόνο στον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου, με τη διοίκηση του Άρη να κάνει λόγο για… μήνυμα που εστάλη. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η επιστροφή του στον Άρη Πηγών δεν είναι τυχαία..όπως και η ποιότητα του καθώς την σεζόν που πέρασε ο πίνακας των σκόρερ έγραψε 13 γκολ! Το μήνυμα εστάλη…  Μιχάλης Μπαντάνης! Συντονιστείτε έπεται συνέχεια…»!

Λίγες ώρες αργότερα οι Πηγές ανακοίνωσαν μια ηχηρή μεταγραφή που έρχεται από τη Γ’ Εθνική αλλά και από πολλές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πέρσι αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας και φέτος επιστρέφει στον κάμπο του Νέστου με τη φανέλα του Άρη. Ο λόγος για τον Τάσο Φραγκούλη για τον οποίο η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Η Γ’ Εθνική το φόρτε του και παρά το νεαρό της ηλικίας απέκτησε εμπειρία και απ’ το εξωτερικό!!Η απόλυτη έννοια της λέξης “αμυντικός” βασικό στέλεχος σε ιστορικές ομάδες!! Καλώς ορίζουμε τον Τάσο Φραγκούλη…»!