Santa-ΓΣ Ελευθερούπολης: Διήμερο μπασκετικό camp με David Ancrum και Βαγγέλη Αλεξανδρή

Το camp θα φιλοξενηθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων-Ποιες άλλες γνωστές προσωπικότητες του μπάσκετ θα λάβουν μέρος και πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Ο ΓΣ Ελευθερούπολης και ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας (SANTA BASKETBALL) διοργανώνουν ένα εξαιρετικό Basketball Camp το διήμερο 1 και 2 Ιουλίου 2023, στο κλειστό Γυμναστήριο Ποταμουδίων, με τον Αμερικανό θρύλο του μπάσκετ David Ancrum (Ίνγκραμ). Μαζί του θα είναι οι προπονητές Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νίκος Χασόπουλος, Μάκης Καλανταρίδης και Ιωάννα Καπουσούζη.

Το camp απευθύνεται σε όλα τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας από 5 έως 18 ετών και θα πραγματοποιείται από τις 08:45 έως τις 14:30, με συνολικό κόστος συμμετοχής τα 40 ευρώ και για τις δύο ημέρες.

Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ είναι ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς σκόρερς που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα, σκοράροντας 33,7 πόντους κατά μέσο όρο τα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε στη χώρα μας με τον Ηρακλή. Η προπονητική του καριέρα είναι εξίσου σημαντική στις ΗΠΑ και κυρίως στις αναπτυξιακές ηλικίες συνεργαζόμενος με διακεκριμένους προπονητές και εξέχοντα κολλέγια και για το λόγο αυτό και η παρουσία του στο camp είναι εξαιρετικά τιμητική για την περιοχή μας.

Μαζί του θα είναι ο κόουτς Βαγγέλης Αλεξανδρής, που ως αθλητής αγωνίστηκε σε ΑΡΗ, ΠΑΟΚ και ΗΡΑΚΛΗ, ενώ ως προπονητής έχει καθίσει σε πάγκους πολλών ομάδων μεταξύ των οποίων ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΟΛΟΣΣΟ, ΚΑΒΑΛΑ και ΠΑΝΙΩΝΙΟ, έχοντας πετύχει σημαντικές επιτυχίες, με αποκορύφωμα το κύπελλο Ευρώπης με ΑΡΗ και ΜΑΡΟΥΣΙ.

Το προπονητικό Staff συμπληρώνουν εξαιρετικοί προπονητές, όπως ο Νίκος Χασόπουλος με θητεία σε ΑΡΗ, ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ και ΠΡΩΤΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια και πλέον προπονήτρια Ιωάννα Καπουσούζη με θητεία σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΧΑΝΘ, ΗΡΑΚΛΗ και ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ και ο προπονητής Μάκης Καλανταρίδης με θητεία δίπλα σε σπουδαίους προπονητές όπως ο Phill Jackson, o Rik Pitino, ο Pat Raily και ο Σούλης Μαρκόπουλος, αλλά και σημαντικές επιτυχίες σε πρωταθλήματα Ανδρών και Εφήβων, με ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, ΗΡΑΚΛΗ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΦΙΛΙΠΠΟ, ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ κλπ.

Για πληροφορίες συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 6976685863 και 6988016363.