ΑΟ Καβάλα: Ανανέωσαν ο αρχηγός και ο γενικός αρχηγός…

Στο «καραβάκι» θα προσφέρουν και τη νέα χρονιά τις υπηρεσίες τους ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Καζαντζίδης και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Μανάφης

Μέρος της ομάδας που θα επιχειρήσει ένα νέο φιλόδοξο ξεκίνημα με την ελπίδα ότι σε λίγα χρόνια θα βρεθεί στην υψηλότερη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, θα είναι και την επόμενη χρονιά, τόσο ο αρχηγός όσο και γενικός αρχηγός της.

Ο Γιάννης Καζαντζίδης που ήταν από τα βασικά στελέχη της περσινής ομάδας και αρχηγός της, παραμένει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» του Βορρά με την ανακοίνωση της διοίκησης να αναφέρει σχετικά: «Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Καζαντζίδη Ιωάννη. Οι συστάσεις είναι περιττές για τον Γιάννη που με μεγάλη ικανοποίηση ενημερώνουμε πως θα παραμείνει στην Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά και τη νέα χρονιά! Welcome again»!

Στη θέση του Γενικού Αρχηγού, όπου όλα αυτά τα χρόνια κάνει μια σπουδαία και αθόρυβη δουλειά, με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, παραμένει ο Γιώργος Μανάφης με την ανακοίνωση του ΑΟΚ να αναφέρει:

«Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει πως παραμένει και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Μανάφης ως γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ο Γιώργος εκπροσωπεί την ομάδα επάξια τα τελευταία χρόνια ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του ΑΟΚ και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον ρόλο τον οποίο του ανατέθηκε. Welcome back».