Άρης Πηγών: Επένδυση για τον μέλλον με Παναγιώτη Σαββαΐδη

Ένα από ανερχόμενα ταλέντα του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου θα αγωνίζεται με την «κίτρινη» φανέλα την επόμενη χρονιά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ

Μετά της εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις, πρώτης γραμμής, που προκάλεσαν αίσθηση στον Άρη Πηγών προχώρησαν σε μια ακόμα που έχει να κάνει με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου αυτή την περίοδο. Οι «κίτρινοι», που τη νέα χρονιά φιλοδοξούν να παίξουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ και αυτή τη φορά να κάνουν το βήμα παραπάνω και να κατακτήσουν τον τίτλο, πρόσθεσαν στο έμψυχο υλικό τους τον Παναγιώτη Σαββαΐδη, που προέρχεται από την ΑΕ Καβάλας και ειδικά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε εξαιρετική παρουσία στην ανδρική ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του (17 ετών).

Η ανακοίνωση του Άρη Πηγών αναφέρει σχετικά:

«Νεαρός, δυνατός, τεχνίτης και αποτελεσματικός…όχι τυχαία απ’ τα ανερχόμενα ταλέντα του Καβαλιωτικου ποδοσφαίρου! Ο Βενιαμίν Παναγιώτης Σαββαΐδης με την φανέλα του Άρη Πηγών την νέα σεζόν, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε τα καλύτερα με την φανέλα της ομάδας μας»!