Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου: Η χρονιά έκλεισε όπως… κύλησε, με μια μεγάλη γιορτή γυμναστικής [φωτογραφίες]

Κατάμεστο το κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής από μικρούς αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων του Συλλόγου-Ποιες σπουδαίες προσωπικότητες του αθλητισμού έδωσαν το «παρών»

Με τη μεγάλη γιορτή της Γυμναστικής όλων των τμημάτων ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά για τη Γυμναστική Αθλητική Ακαδημία Παγγαίου.

Οι μικροί μας αθλητές και αθλήτριες ήταν οι πρωταγωνιστές και αυτοί που γέμισαν ασφυκτικά ένα ακόμη γήπεδο ενθουσιάζοντας τους συγγενείς και φίλους που παρευρέθηκαν στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος πρωταθλητής και Πρωταθλητής Ευρώπης στο Δίζυγο, Βασίλης Τσολακίδης, ο  αντιπρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής ανδρώνΑβραάμ Σαπρανίδης, το μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Χρήστος Ψαθάς, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας της Ενόργανης Γυμναστικής, Γιάννης Ζαχαριάδης, ο προπονητής του Α.Ο. Παλμός Καβάλας που έχει αναδείξει πλήθος πρωταθλητών τόσο στην Ενόργανη παλαιότερα, αλλά και στο Τραμπολίνο μέχρι και σήμερα, ΔημήτρηςΤσακαλίδης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου, Βασίλης Δημητρακούδης.

Από τη μεριά ο Σύλλογος ευχαριστεί τον Δήμο Παγγαίου για τη συνεργασία, την αντιδήμαρχο, Ζωή Απαζίδου και την Κατερίνα Δεληγιαννάκη που βοήθησαν να διευκολυνθεί η εκδήλωση, τους χορηγούς για την πολύτιμη συνεισφορά τους, ήτοι την εταιρία Mr Iatro, το κατάστημα οπτικών Καραπερίδου Αναστασία, το κατάστημα εστίασης Del Posto στη Νέα Ηρακλείτσα, το Μίνι Μάρκετ «Η Στάση» στο Κοκκινόχωμα, το κατάστημα «Καφές Ρουσόπουλου» στην Ελευθερούπολη και την οικογένεια Φώτη.

Επίσης ευχαριστεί το κατάστημα Φώτο Δήμος στην Ελευθερούπολη που ανέλαβε την κάλυψη της εκδήλωσης και από το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν υλικό των παιδιών τους, καθώς και τον Αντώνη Λιάκο για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης.

«Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι, να περάσετε καλά και σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο για μια σεζόν με πολλές εκπλήξεις», αναφέρει ο Σύλλογος στο μήνυμά του.