ΑΟ Καβάλα: Αυτόματο ποτιστικό σύστημα στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου

Η πρώτη παρέμβαση της νέας διοίκησης της ομάδας στο Κρυονέρι θα «λύσει τα χέρια» των παραγόντων της και θα διευκολύνει σημαντικά το έργο τους για τη συντήρηση του χλοοτάπητα

Εκτός από το «χτίσιμο» της νέας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον ΑΟΚ «χτίζουν» και τις υποδομές στο προπονητικό κέντρο του Κρυονερίου. Η πρώτη απόφαση της νέας διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος αφορά τη λύση του μεγαλύτερο προβλήματος που είχε το συγκεκριμένο κέντρο και δεν είναι άλλο από το ποτιστικό σύστημα που… απουσίαζε και αποτελούσε την μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» των παραγόντων που ήταν επιφορτισμένοι με τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου. Πλέον σε λίγο καιρό θα υπάρχει αυτόματο ποτιστικό σύστημα, γεγονός που θα «λύσει τα χέρια» των ανθρώπων της ομάδας στην κυριολεξία…

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει σχετικά:

«Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει ότι μετά από ενέργειες και απόφαση της νέας διοικούσας επιτροπής, θα ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες για την εγκατάσταση αυτόματου ποτιστικού συστήματος στο προπονητικό κέντρο στο Κρυονέρι. Η μη ύπαρξη του αποτελούσε εδώ και χρόνια σημαντικό πρόβλημα για την βελτίωση των προπονητικών συνθηκών της ομάδος μας. Για να προχωρήσεις μπροστά χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και οι απαραίτητες υποδομές, τομέας στον οποίο και θα δώσουμε βάση και έχουμε ακόμα περισσότερα να πράξουμε για έναν δυνατό ΑΟΚ που θα ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον».

Συνεχίζει και ο Κώστας Σαλπιγγίδης

Εν τω μεταξύ, μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον αρχηγό Γιάννη Καζαντζίδη, ο ΑΟΚ έκανε γνωστό ότι ακόμα ένας Καβαλιώτης ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα χρονιά τη φανέλα με το «καραβάκι» στο στήθος. Πρόκειται για τον Κώστα Σαλπιγγίδη, που είχε εξαιρετική παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ ήταν και από τους μεγάλους άτυχους, όταν λίγο πριν το τέλος της χρονιάς υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο πόδι. Η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει πως ο Κώστας Σαλπιγγίδης θα παραμείνει στην ομάδα μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24. Ο Κώστας είχε σημαντική προσφορά την περασμένη χρονιά και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός»!