ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας: 3η θέση για την Παλτόγλου στο Πανελλήνιο Προκριματικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων

Η νεαρή αθλήτρια έχασε για λίγο από την αντίπαλο που κέρδισε την κατηγορία 1,44 εκ κορασίδων – 5η θέση για τη Λαζάρου, πολύ καλή εμφάνιση από τον Κωνσταντινίδη

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας ανακοινώνει την επιτυχία της αθλήτριας του, Βασιλικής Βαρβάρας Παλτόγλου, στο Πανελλήνιο Προκριματικό  Παίδων – Κορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 29 – 30 Ιουνίου 2023, στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε την 3η θέση χάνοντας για λίγο από την αθλήτρια πού κέρδισε την κατηγορία 1,44 εκ κορασίδων.

Επίσης, στο ίδιο πρωτάθλημα, η Σοφία Λαζάρου κατέκτησε την 5η θέση, ενώ ο Σάββας Κωνσταντινίδης παρουσίασε μια εντυπωσιακή εμφάνιση κερδίζοντας στο σκορ αλλά υπέστη ήττα λόγω ποινών.

Το Πανελλήνιο Προκριματικό Πρωτάθλημα είχε ως στόχο την ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Ταεκβοντό Παίδων Κορασίδων, εν όψη προετοιμασία της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Σεράγεβο της Κροατίας από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου 2023.

Οι αθλητές του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας αντιμετώπισαν την πρόκληση του νέου κανονισμού στην κατηγορία ύψους και βάρους, αλλά παρά την μικρή τους ηλικία, αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια και πάθος. Ο προπονητής, Χάρης Παλτόγλου, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την εμφάνιση των αθλητών μας. Τόνισε ότι η συμμετοχή τους σε αυτήν την διοργάνωση ήταν η πρώτη τους εμπειρία σε αυτήν την αναβαθμισμένη κατηγορία, αλλά παρά τις προκλήσεις, απέδειξαν την αντοχή και την τεχνική τους επάρκεια.