Πάνθηρες Καβάλας: Γιορτή για τη λήξη της χρονιάς με διαγωνισμούς, παιχνίδια και μπάρμπεκιου!

Οι αθλήτριες όλων των τμημάτων, μαζί με τους γονείς, τους προπονητές και τη διοίκηση γιόρτασαν την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου στο ΔΑΚ της Καλαμίτσας

Το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας σήμανε και το τέλος της περιόδου για την Ακαδημία των Πανθήρων Καβάλας. Για να γιορτάσουν την ολοκλήρωση της σαιζόν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο της Καλαμίτσας. Η μέρα ήταν αφιερωμένη στο παιχνίδι, στην καλοπέραση και εννοείται στο καλό φαγητό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε διαγωνιστικά σουτ για τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες μας, οι οποίες αρχικά βρέθηκαν στην ίδια ομάδα με τους γονείς τους και έπειτα τους αντιμετώπισαν σε ένα κλασικό παιχνίδι 5on5 όπου και φυσικά κέρδισαν οι αθλήτριες μας. Ίσως του χρόνου οι γονείς να είναι πιο έτοιμοι! Ένα παιχνίδι με πολύ γέλιο και αρκετές εναλλαγές στο σκορ.

Στην συνέχεια οι μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες, συμμετείχαν σε διαγωνισμούς σουτ και σε αγώνες 3on3.

Όλα αυτά υπό τις μυρωδιές του μπάρμπεκιου, όπου στήθηκε μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ όπως φυσικά δήλωσαν παρούσες και οι παίκτριες του Γυναικείου τμήματος των Πανθήρων. «Ευχαριστούμε τις αθλήτριες, τους γονείς και τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή νέα σεζόν» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου.

Επιτυχίες στο 3×3 Hellas master series στην Καβάλα

Εν τω μεταξύ αθλήτριες του συλλόγου πήραν μέρος στο 3×3 Hellas master series, που διεξάχθηκε στον Δημοτικό Κήπο (Πλατεία Ηρώων) στην Καβάλα το διήμερο 30/06 – 01/07). Στην κατηγορία women U18 συμμετείχαν οι Νίνα Δασκαλοπούλου, Μακρίνα Μοσχίδου, Ελένη Ποντικάκη και Βενετία Ποντικάκη με το όνομα «Ροζ Πάνθηρες» όπου και κατέκτησαν την 2η θέση, στην κατηγορία women 18+ η ομάδα «Splash Brothers» που αποτελούνταν από τις Ντέπυ Παπαδοπούλου, Αγγελική Μαραβέγια, Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου και Ηλέκτρα Λυκάκη κατέκτησε την 3η θέση. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που έλαβαν μέρος σε αυτή την εκδήλωση.

Η πόλη της Καβάλας αποτέλεσε τον τρίτο σταθμό μετά τα Χανιά και την Θεσσαλονίκη και ακολουθούν αντίστοιχες διοργανώσεις στον Πειραιά και τον Βόλο. Αξίζει να αναφέρουμε πως το το 3×3 Master Series έχει ενταχθεί στην κατηγορία FIBA Quest, μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις της FIBA. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει για το 2023 την σειρά του τουρνουά σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με τις κατά τόπους δημοτικές και περιφερειακές αρχές, μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος.