Δήμος Καβάλας: Το τουρνουά μπάσκετ 3×3 στο Δάτο μετατράπηκε σε γιορτή αθλητισμού [φωτογραφίες]

Οι 12 ομάδες από την Καβάλα και την Ξάνθη ανανέωσαν το ραντεβού τους στο ανοιχτό γήπεδο του χωριού για το καλοκαίρι του 2024

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά μπάσκετ 3×3 στο ανοιχτό γήπεδο του Δάτου!

Δώδεκα ομάδες μπάσκετ από την Καβάλα και την Ξάνθη και δεκάδες κάτοικοι του εν λόγω οικισμού, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Δάτου, μετέτρεψαν το τουρνουά σε μια γιορτή του Αθλητισμού, βάζοντας παράλληλα τις βάσεις για τη δημιουργία ενός θεσμού, ο οποίος φέρει περισσότερα παιδιά στον μαγικό κόσμο της πορτοκαλί μπάλας!

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνεχάρη τους διοργανωτές και τις ομάδες που πήραν μέρος στο τουρνουά, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «είναι πολύ ευχάριστο να βλέπει κανείς τόσο κόσμο και ζωντάνια, σε έναν χώρο που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν υπήρχε απολύτως τίποτα. Ο Δήμος Καβάλας» τόνισε με έμφαση «θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια του Πολιτιστικού Συλλόγου Δάτου και της Τοπικής Κοινότητας Πολυστύλου, διότι μόνο έτσι θα δώσουμε υγιείς διεξόδους στα παιδιά μας, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία».

Οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων έγιναν από τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, και την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας, Κατερίνα Μαρκάκη.