6ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ: Οι Μηχανικοί σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή [φωτογραφίες]

Στον μεγάλο τελικό της επιτυχημένης διοργάνωσης κέρδισαν την Union Kavala Oil με 77-66 – Στο περιθώριο της τελικής φάσης ο Δήμος Καβάλας τίμησε τον Σάκη Στημονιάρη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον υπερμαραθώνιο «Transylvania 6 Days»

Η ομάδα των Μηχανικών ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του 6ου Εργασιακού Πρωτάθληματος Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Καβάλας «Λευτέρης Γεωργακόπουλος», καθώς επικράτησε με 77-66 της Union Kavala Oil, στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου”.

Στον μικρό τελικό οι “Ελεύθεροι Επαγγελματίες” κέρδισαν με 87-61 την ομάδα της Λευκοσιδηρουργίας.

Πριν από τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, βράβευσε τον αθλητή μεγάλων αποστάσεων, Σάκη Στημονιάρη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον υπερμαραθώνιο “Transylvania 6 Days”, ο οποίος πραγματοποιήθηκε προ ημερών στη Ρουμανία.

Θόδωρος Μουριάδης: Ο Σάκης Στημονιάρης είναι ο κορυφαίος αθλητής της κατηγορίας του σε παγκόσμιο επίπεδο

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ τον Σάκη Στημονιάρη για το κατόρθωμα του. Με τη νέα εντυπωσιακή επίδοση του απέδειξε ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής της κατηγορίας του σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα έκανε γνωστή την Καβάλα στο εξωτερικό. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον φυσικοθεραπευτή του, Ιωσήφ Μιχαηλίδη, διότι είναι διαρκώς στο πλευρό του, προκειμένου να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό μυϊκό πρόβλημα».

Στο περιθώριο των δύο αναμετρήσεων, δόθηκε επιταγή 2.000 ευρώ από τον Πρόεδρο της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, Παναγιώτη Αγγελίδη, στην υπεύθυνη της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Καβάλα, Α. Τηλικίδου. Το ποσό συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία των εκπροσώπων όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης του Δήμου Καβάλας.

Υπεύθυνοι Διοργάνωσης

  • Διεύθυνση Αθλητισμού και Παιδείας της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”
  • Αλέξης Βρεττός
  • Ελένη Οικονομίδου

(Δελτίο Τύπου)