Άρης Πηγών: Απέκτησε το «πολυεργαλείο» Σάκη Ουζούνογλου

Ακόμα μια σημαντική κίνηση για την ομάδα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ, που μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε 10 ανανεώσεις και 11 μεταγραφές

Η μεταγραφή επιπέδου Γ’ Εθνικής που υποσχόταν ότι θα πραγματοποιήσουν στον Άρη Πηγών, ακούει στο όνομα του Σάκη Ουζούνογλου! Ο πολυτάλαντος ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει το ρόστερ των «κιτρίνων» στη φετινή προσπάθεια τους να πετύχουν αυτό που ονειρεύονται εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν το καταφέρνουν. Να πρωταγωνιστήσουν στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ και να κόψουν, επιτέλους, πρώτοι το νήμα για να διεκδικήσουν την άνοδο τους στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

«Ένα πολυεργαλείο προστίθεται στο παζλ της ομάδας μας! Το βιογραφικό του γεμάτο από ομάδες Γ Εθνικής..άρα καταλαβαίνετε!!Σάκης Ουζούνογλου και Άρης Πηγών μαζί για την σεζόν 2023/24», αναφέρει στην ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή του παίκτη που πέρσι αγωνιζόταν με τα χρώματα του Βύρωνα στη Γ’ Εθνική, έρχεται μετά από μια σειρά επιτυχημένων κινήσεων που καθιστά τον Άρη Πηγών τον αδιαφιλονίκητο νικητή της μεταγραφικής περιόδου. Πριν την απόκτηση του Ουζούνογλου είχαν προηγηθεί 10 ανανεώσεις παικτών από την περσινή ομάδα και ακολούθησαν και 11 (μέχρι στιγμής) μεταγραφές. Τελευταίες (πριν του Ουζούνογλου) ήταν του νεαρού Σταύρου Καϊπη από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, του Κώστα Μπουτζούρογλου και του Ηλία Μαρκάκη.