Δήμος Παγγαίου: Οι θρύλοι του 2004 στο δημοτικό στάδιο της Ελευθερούπολης

Φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό ανάμεσα τους Παλαίμαχους του Ορφέα και την ομάδα φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη, ανάμεσα στους οποίους και μέλη της Εθνικής Ελλάδας που σήκωσε την κούπα στην Πορτογαλία

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τους θρύλους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου που πριν από 19 χρόνια μας χάρισαν μοναδικές στιγμές με την κατάκτηση του Euro 2004, θα έχουν όλοι όσοι βρεθούν το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουλίου στο στάδιο της Ελευθερούπολης.

Στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα δώσουν οι παλαίμαχοι του Ορφέα κόντρα στην ομάδα των φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη, θα συμμετέχουν ορισμένοι από τους βασικούς ποδοσφαιριστές εκείνου του… θαύματος. Ο Καβαλιώτης Ευρωβουλευτής και αρχηγός εκείνης της θρυλικής ομάδας, έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια μια ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών που δίνουν αρκετά φιλικά παιχνίδια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Αυτή τη φορά όμως στο συγκεκριμένο σύνολο θα είναι κάποιοι από τους διεθνείς της Εθνικής που σήκωσε την «κούπα» στην Πορτογαλία, γεγονός που αν μη τι άλλο προσθέτει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, τα έσοδα από την οποία θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ελευθερούπολης, που μαζί με την τοπική Μητρόπολη διοργανώνουν τον αγώνα, αναφέρει:

«Ο Δήμος Παγγαίου και η ΙΜ Ελευθερουπόλεως σας προσκαλούν στο φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαιμάχων του Ορφέα Ελευθερούπολης και των φίλων του Θ. Ζαγοράκη (τα παιδιά που κέρδισαν το Euro 2004), που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023 και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό».

Παρών και ο Έλληνας που στοιχημάτισε υπέρ της Εθνικής το 2004

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα θα δώσει το παρών και ο μοναδικός (ίσως) Έλληνας που το 2004 στοιχημάτισε πριν την έναρξη της διοργάνωσης στην Πορτογαλία υπέρ της Εθνικής ομάδας! Πρόκειται για έναν μόνιμο κάτοικο Γερμανίας που περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές του στην περιοχή αυτή την περίοδο, μαζί με τον εγγονό του που είναι ποδοσφαιριστής και κάνει προπονήσεις μαζί με άλλους 3 Γερμανούς στο γήπεδο της Ελευθερούπολης!