ΓΣ Ελευθερούπολης: Μια μεταγραφή (Μαστόρος) και μια επιστροφή (Καμπουρίδης)

Δύο σημαντικές προσθήκες για την ομάδα της Elite League που στοχεύει να πρωταγωνιστήσει και τη νέα χρονιά

Μετά την παραμονή του Γκαθράιτ και την απόκτηση του Ιατρίδη, ο ΓΣ Ελευθερούπολης προχώρησε σε δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του, οι οποίες δείχνουν ότι και τη νέα χρονιά έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Elite League.

Κατ’ αρχήν απέκτησε έναν παίκτη που και πριν από 3 χρόνια, όταν ήταν «νέα» στην κατηγορία, φόρεσε τη φανέλα της και τη βοήθησε σημαντικά. Πρόκειται για τον Κώστα Καμπουρίδη, ο οποίος μετά την πρώτη του παρουσία στην Ελευθερούπολη είχε μια επιτυχημένη πορεία στον Πανερυθραϊκό. Την περσινή χρονιά μάλιστα ο 24χρονος αθλητής (2.02) μέτρησε 10 πόντους και 4,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του αναφέρει: «Κώστας Καμπουριδης. Νέος παίκτης για τη σεζόν 2023-2024. Προηγούμενη ομάδα:  Πανερυθραϊκός (10 πόντους, 4,5 ριμπάουντ). Παίκτης του ΓΣΕ και την περίοδο 2019- 2020.

Κώστα καλώς ήρθες σε ένα γνώριμο περιβάλλον για σένα».

 

Η μεταγραφή, που επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12/7 είναι του Βένου Μαστόρου (1997, 1,93μ), ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει καταγράψει πολλές συμμετοχές στην Elite League και είναι έτοιμος παίκτης γι’ αυτό το επίπεδο. Ο 26χρονος άσος την περασμένη διετία ήταν μέλος του Κοροίβου Αμαλιάδας, ενώ την φετινή αγωνιστική περίοδο συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία των Ήλειων προς τα πλέι οφ, καθότι μέτρησε 7,9 πόντους και 2,1 τελικές πάσες ανά βραδιά. Ο έμπειρος πλέον περιφερειακός έχει επίσης φορέσει τις φανέλες των Ψυχικού, Ιπποκράτη Κω και Δούκα, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό την προσήλωσή και τη συνέπειά του στην άμυνα.

«Βένος Μαστόρος. Νέος παίκτης για τη σεζόν 2023-2024. Προηγούμενη ομάδα: Κόροιβος Αμαλιάδας (7,9 πόντους, 2,1 ασίστ).

Βένο καλώς ήρθες στην ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΣΕ.