Φιλικός αγώνας Παλαίμαχοι Ορφέα-Φίλοι Ζαγοράκη: Το ποδόσφαιρο κέρδισε τη… ζέστη [φωτογραφίες]

Αρκετός κόσμος και πολλές επίσημες και αθλητικές παρουσίες στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό στο στάδιο της Ελευθερούπολης

Μπορεί οι καιρικές συνθήκες να μην ήταν οι κατάλληλες (μιας και η ζέστη ήταν αφόρητη), μπορεί η έλευση των Legends του 2004 να… αναβλήθηκε (εκτός απ’ αυτή του Θ. Ζαγοράκη), ωστόσο το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16/7 στο γήπεδο της Ελευθερούπολης, ανάμεσα στους παλαίμαχους του Ορφέα και τους «Φίλους του Ζαγοράκη», σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Για τα δεδομένα της εποχής και της ημέρας, αρκετός κόσμος βρέθηκε στις κερκίδες για να παρακολουθήσει τον αγώνα που διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί επίσημοι.

Εκεί ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος, καθώς και οι 4 βουλευτές Καβάλας (Παναγιωτόπουλος, Πασχαλίδης, Λαζαρίδης, Δεληκάρη), αλλά και ηγεσία του Δήμου Παγγαίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στον αγώνα. Στο στάδιο βρέθηκε η ηγεσία της ΕΠΣΚ αλλά και του ΑΟΚ.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης εκτός από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τιμήθηκαν ο πρόεδρος του Ορφέα Χρυσόστομος Μανωλαράς, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Αναστασιάδης, ο αθλητικογράφος Τάσος Πατσίδης καθώς και ο Θόδωρος Βουγιουκλής, που ήταν ο μοναδικός Έλληνας φίλαθλος που το 2004 πόνταρε στην κατάκτηση του Euro από την Εθνική Ελλάδος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση ήταν και η τελευταία για την οποία υπεύθυνος ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου και εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Χρήστος Μποσμπότης, μιας και με τη λήξη της θητείας θα αποχωρήσει από τη θέση. Σε ανάρτηση του για τον αγώνα ανέφερε σχετικά:

«Η τελευταία αθλητική εκδήλωση που διοργάνωσα ως εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους παλαίμαχους του Ορφέα για την σημερινή τους εμφάνιση. Ο αθλητισμός ρίζωσε γερά στον Δήμο Παγγαίου. Εύχομαι ότι το αθλητικό μέλλον του Δήμου Παγγαίου θα είναι ακόμη πιο λαμπρό από αυτό που παραδίδουμε»!!!