Αστέρας Καβάλας: Η Αποστολία Ζορμπαλά στη 12αδα της Εθνικής Πανκορασίδων!

Η νεαρή μπασκετμπολίστρια μετά την κλήση της στην προετοιμασία της U15 επιλέχτηκε για την τελική 12αδα και θα φορέσει το Εθνόσημο στο Τουρνουά Φιλίας με αντιπάλους τις Εθνικές, Γαλλίας, Ισπανίας και Ιταλίας

Στην τελική 12αδα της Εθνικής ομάδας U15 (Πανκορασίδων) επιλέχτηκε η Αποστολία Ζορμπαλά! Η νεαρή αθλήτρια του Αστέρα Καβάλας θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας στο διεθνές Τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί στην Κρήτη και θα αντιμετωπίσει τις Εθνικές ομάδες Γαλλίας, Ισπανίας και Ιταλίας.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Άλλη μια επιτυχία για την αθλήτρια μας Ζορμπαλά Αποστολία, που μετά την κλήση της ΕΟΚ για προετοιμασία με την Εθνική Πανκορασιδων (U15) στην Αρναία Χαλκιδικής, επιλέχθηκε στην τελική δωδεκάδα!

Η αποστολή βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο Κρήτης και στις 19/7 θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Γαλλίας! Στις 20/7 την εθνική ομάδα της Ισπανίας και στις 21/7 την εθνική ομάδα της Ιταλίας!

Να ευχηθούμε στα κορίτσια της Εθνικής μας καλή επιτυχία στο Τουρνουά Φιλίας χωρίς τραυματισμούς! Πολλά μπράβο στην Αποστολία μας! Τα καλύτερα έρχονται»!