Νίκος Καραμπετάκης: Αποχαιρετά το Παραλίμνιο, παραμένει στο Κόσοβο

Η συγκινητική ανάρτηση-αποχαιρετισμός του Καβαλιώτη προπονητή στην ομάδα που κοουτσάριζε εδώ και 3 χρόνια

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος του Κοσόβου και η πολύ καλή παρουσία της ομάδας στις 6 τελευταίες αγωνιστικές της περασμένης περιόδου, οπότε και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, αποτέλεσαν τη βασική αιτία της ενεργοποίησης της οψιόν για επέκταση του συμβολαίου και την επόμενη χρονιά για τον Άκη Βάβαλη. Ο Σερραίος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ντρίτα Κοσόβου, έχοντας ως βοηθό τον Νίκο Καραμπετάκη που την περίοδο εκείνη ολοκλήρωνε τις υποχρεώσεις του με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, έχοντας μια εξαιρετική χρονιά ειδικά στο κύπελλο Ελλάδος.

Από τη στιγμή που η συνεργασία με τον Κοσοβάρικη ομάδα (που θα συμμετέχει και στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις) θα συνεχιστεί ο Καβαλιώτης προπονητής είναι αναγκασμένος να αποχωρήσει από τον σύλλογο όπου ήταν τεχνικός για 3 χρόνια. Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb αποχαιρέτησε τον Απόλλωνα και όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Είναι από τις στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα, όμως μέσα από αυτή την ανάρτηση θα προσπαθήσω να εκφράσω ό,τι νιώθω και ένιωσα για αυτή την ομάδα. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ πριν 3 χρόνια που ξεκίνησε η συνεργασία μου με την ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου ότι θα έβρισκα τέτοιες συνθήκες εργασίας, πρωτόγνωρα καλές για τα δεδομένα Γ’ εθνικής.

Απόλαυσα κάθε στιγμή αυτής της πορείας και τις σχέσεις με τους ανθρώπους της, ταυτίστηκα με την κουλτούρα και τη λογική τους. Φτιάξαμε μια ομάδα με την οποία ευχαριστιόμασταν πρώτα από όλα εμείς το παιχνίδι, με καθαρό ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες και με γνώμονα πάντα το fair play, ένα ποδόσφαιρο, που αναγνωρίστηκε από όλη την Ελλάδα με την πορεία στους 8 του  κυπέλλου και που έκανε τους απανταχού Παραλιμνιώτες περήφανους για τον τόπο τους. Εισέπραξα πολλή αγάπη, έκανα τα λάθη μου, μα έδωσα και την ψυχή μου για να υπερασπιστώ τα ιδανικά που πρεσβεύει αυτή η ομάδα. Φεύγω γεμάτος σαν άνθρωπος και σαν προπονητής.

Θέλω να ευχαριστήσω τους: κ. Γιάννη Τυχάλα και κ. Οδυσσέα Γαβρανίδη για την εμπιστοσύνη τους, τους Δημήτρη Κεραμάρη, Αναστάσιο Μανδάλη και Γιάννη Παρμπούνη για τις ατελείωτες ώρες που περάσαμε μαζί για το σχεδιασμό της ομάδας αλλά και τη στήριξή τους προς το πρόσωπό μου. Τους συνεργάτες μου:  Σωτήρη Τσακιρίδη, Γιώργο Κομσή, Θόδωρο Καννά για την άψογη συνεργασία μας,  το Βασιλη Αδαμιδη που όποτε τον χρειάστηκα ήτανε κοντά μου,το Σάκη Τυχάλα και την Πόπη Καρυπίδου που έκαναν τα πάντα για να μη μας λείψει τίποτε στο γήπεδο.

Για το τέλος άφησα τα αποδυτήρια, όπου εκεί πραγματικά χτίσαμε κάτι υπέροχο… Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά μου, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι εκφραστές όλης αυτής  της  προσπάθειας… πραγματικά νιώθω κερδισμένος σαν προπονητής από τη συνεργασία μας.  Θα ήθελα κλείνοντας να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου την καλύτερη δυνατή συνέχεια στην ομάδα μας, είμαι σίγουρος ότι το κάθε μέλος της θα συνεχίσει να απολαμβάνει όλα αυτά που έζησα κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Μεγαλύτερη χαρά μου, θα είναι να φτάσει εκεί που δεν καταφέραμε μαζί».