ΑΟ Καβάλα: Απέκτησε τον Δερμιτζάκη, ανανέωσε με τον Μαγκαφίνη

Νέες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Καβάλα

Μια μεταγραφή και μια ανανέωση συνεργασίας περιλαμβάνει το… μενού της επικαιρότητας του ΑΟΚ, από το βράδυ της Τρίτης 18/7 έως το μεσημέρι της Τετάρτης 19/7 και περιλαμβάνει νέα και ιδιαίτερα ταλαντούχα παιδιά από την Καβάλα!

Αρχικά ο ΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Μαγκαφίνη, ο οποίος από τη στιγμή που χρησιμοποιήθηκε, ειδικά στο 2ο μισό του πρωταθλήματος, είχε εξαιρετική παρουσία στο άκρο της άμυνας της ομάδας ενώ σε ορισμένα παιχνίδια η παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο ήταν καταλυτική.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 19χρονο αμυντικό Τάσο Μαγκαφίνη. Ο αθόρυβος, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Τάσος ήταν μέλος του ΑΟΚ και την περασμένη χρονιά και όποτε κλήθηκε να βοηθήσει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το έκανε με τον καλύτερο τρόπο και για αυτό τον λόγο ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών να παραμείνει στο δυναμικό μας».

Στη συνέχεια η Καβάλα ολοκλήρωσε την μεταγραφή ενός δικού της παιδιού, μιας και ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ, και ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Βύρωνα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για τον 18χρονο Παύλο Δερμιτζάκη για τον οποίο η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ο ΑΟ Καβάλα καλωσορίζει στις τάξεις του τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Βύρωνα ενώ στο παρελθόν ήταν και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας. Ο Παύλος προέρχεται από μια ποδοσφαιρική οικογένεια και είμαστε σίγουροι ότι χάρη στο ταλέντο και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο έχει όλα τα φόντα για να μπορέσει να προσφέρει πολλά στην ομάδα μας στο άμεσο μέλλον».