Δήμος Καβάλας: Πλησιάζει η ώρα για την αντικατάσταση του ταρτάν στο «Ανθή Καραγιάννη»

Την είδηση έκανε γνωστή ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης στη διάρκεια της επίσκεψης των αθλητριών του ΟΚΑ Φίλιππος οι οποίες κατέκτησαν τη 2η θέση στο Πανελλήνιο στίβου Κ18 στη σκυταλοδρομία 4 x 100

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 19 Ιουλίου 2023, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, βράβευσε τέσσερις νεαρές αθλήτριες του Ομίλου Κλασσικού Αθλητισμού “Φίλιππος Καβάλας”, οι οποίες κατέκτησαν το Αργυρό Μετάλλιο στη Σκυταλοδρομία 4×100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, που διεξήχθη στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου.

Βραβεύτηκαν οι αθλήτριες Κλειώ Δερβεντζή, Δέσποινα Καρίπογλου, Μελπομένη Κοτάνη και Ιωάννα Τσερκέζη, οι οποίες κατάφεραν να καταλάβουν τη δεύτερη θέση, μεταξύ 43 ομάδων, με χρόνο 49,06!

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τις ίδιες, τους γονείς τους και τον Όμιλο, και επισήμανε ότι «με τους αγώνες σας μαθαίνετε τί σημαίνει προσπάθεια και πόσο σημαντικό είναι να βάζετε στόχους στη ζωή σας και να τους πετυχαίνετε».

Τις αθλήτριες συνόδευσε στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος του Ομίλου, Τάσος Ιωαννίδης, η προπονήτρια των αθλητριών Ρούλα Μαυρομάτη, καθώς και η μητέρα της Ιωάννας Τσερκέζη, Μαρία Τσαμπάζη (μέλος ΔΣ του Ομίλου) και της Δέσποινας Καρίπογλου, Νικολέτα Καραπρώιμου.

Πριν από την τελετή βράβευσης, οι παράγοντες του Ομίλου έθεσαν στον Δήμαρχο αιτήματα, προκειμένου να ξεπεραστούν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές κατά την προπόνησή τους στο στάδιο.

Ο κ. Μουριάδης ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη η μελέτη για την αλλαγή του ταρτάν και δήλωσε πως με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου, θα χρηματοδοτηθούν μεγάλες παρεμβάσεις σε όλα τα μέρη του σταδίου.