ΑΟ Καβάλα: Ανανέωσε ο 1ος σκόρερ Καρακώστας, «έκλεισε» ο Γκέκας

Συνεχίζεται η κινητικότητα στον τομέα της διαμόρφωσης του ρόστερ της ομάδας – Στα «σκαριά» μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση

Καθημερινές είναι πλέον οι ανακοινώσεις του ΑΟΚ αναφορικά με τους παίκτες που θα αποτελέσουν μέρος του ρόστερ του την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι ειδήσεις έρχονται από το «μέτωπο» των ανανεώσεων, ενώ υπάρχουν εξελίξεις και από το «μέτωπο» των μεταγραφών.

Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις, στο «καραβάκι» θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο Χρήστος Καρακώστας που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας πέρσι και μάλιστα αναδείχτηκε MVP και ήταν πρώτος σκόρερ με 14 τέρματα, που τον έφεραν στην 5η θέση του πίνακα. Η ανακοίνωση της ομάδας για την 6η ανανέωση αναφέρει σχετικά: «Ο ΑΟ Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Καρακώστα. Ο 23χρονος επιθετικός ήρθε πέρσι με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες στην ομάδα μας, αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό ως πρώτος σκόρερ του ΑΟΚ, πετυχαίνοντας και χατ-τρικ ενώ ψηφίστηκε και ως καλύτερος ποδοσφαιριστής μας. Χρήστο καλωσόρισες και πάλι, και σου ευχόμαστε υγεία, πολλά γκολ και επιτυχίες»!

Στα μεταγραφικά, φαίνεται ότι ο Κοσμάς Γκέκας θα αποτελέσει  και επίσημα μέλος του ΑΟΚ. Αποτελεί μια ακόμα αξιόπιστη λύση στην επιθετική γραμμή, προερχόμενος από μια καλή χρονιά στον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστές κατάγεται από την Κοζάνη, όμως για 8 χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Ξάνθης με τελευταία τον Άρη Αβάτου. Εννοείται ότι οι περιπτώσεις των Κουτσιανικούλη και Γκέντσογλου θεωρούνται κλεισμένες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΑΟΚ κινούνται δραστήρια προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης μιας μεταγραφής που θα προκαλέσει αίσθηση και όπως αναφέρεται «θα αποτελέσει δείκτη των υψηλών στόχων της ομάδας για τη νέα χρονιά».