Βύρωνας Καβάλας: Σημαντικές προσθήκες με Χωρινό και Μπερούκα

Η ομάδα της Καβάλας συνεχίζει τις στοχευμένες κινήσεις για το νέο ξεκίνημα που θα επιχειρήσει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ

Η μεταγραφική ενίσχυση του Βύρωνα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και με στοχευμένες κινήσεις σε όλα τα επίπεδα. Μετά την μεγάλη έκπληξη με τον έμπειρο Δημήτρη Μαχαίρα, η ομάδα της Καβάλας προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τους Μηνά Πτηνόπουλο, Ανέστη Καρίπογλου και Γρηγόρη Παπαδόπουλο, ενώ καλωσόρισε και πάλι στον Αλέξη Βλάχο. Απ’ εκεί και πέρα προχώρησε σε δύο ακόμα προσθήκες, ενός έμπειρου και ενός ταλαντούχου παίκτη.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον 34χρονο επιθετικό Γιώργο Μπερούκα που υπογράφοντας το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ομάδα, επεσήμανε: «Ο Βύρωνας Καβάλας είναι για μένα μια καινούρια πρόκληση καθώς επιθυμώ να συμβάλω στην επίτευξη των πρωταγωνιστικών στόχων που έχουν τεθεί από πλευράς διοίκησης. Βρήκα ένα ζεστό κλίμα και μια οργανωμένη ομάδα, που θα αποδείξει ότι μπορεί να εδραιωθεί στις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας».

Επίσης με τη φανέλα της ομάδας θα αγωνίζεται και ο Στέλιος Χωρινός. Ο προερχόμενος από τον ΑΟΚ 17χρονος αμυντικός θα αξιοποιηθεί από το τεχνικό επιτελείο του Βύρωνα για τις απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος. Ο ταλαντούχος νεαρός αφού σφράγισε τη συμφωνία του με τη διοίκηση προέβη στην εξής δήλωση: «Ξεκινάει μια καινούρια σεζόν με νέους στόχους. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε αυτοί να επιτευχθούν. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Το λόγια περιττά, καθρέπτης το γήπεδο»!