AO Καβάλα: Επιβεβαίωση από Κουτσιανικούλη, ανανέωση με Σταθάκη και στο βάθος… Super League 2

Επίσημη ανακοίνωση ανανέωσης, έμμεση επιβεβαίωση μεταγραφής και οι εξελίξεις στη Super League 2 που μπορεί να σημάνουν ακόμα και άνοδο της ομάδας

Μια εβδομάδα απομένει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας της Καβάλας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σιγά – σιγά τα κομμάτια του πάζλ σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μπαίνουν στη θέση τους έστω και δια της… πλαγίας!

Για παράδειγμα η μεταγραφή του Βασίλη Κουτσιανικούλη, μπορεί να είναι μεν γνωστή αλλά δεν ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα. Ωστόσο η επιβεβαίωση της ήρθε από τον ίδιο τον 34χρονο έμπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε στο Metropolis 95,5, τόνισε μεταξύ των άλλων έχει «κλείσει» για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟΚ. Συγκεριμένα δήλωσε ότι : «θα παίζω στην Καβάλα. Γίνεται μια τεράστια οικονομική προσπάθεια και εύχομαι να καταφέρει η ομάδα να επανέλθει στην Α’ Εθνική. Ο στόχος είναι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Έκανα ένα συμφωνητικό και θα παίξω στην Καβάλα. Γνωρίζω τους ανθρώπους που έχουν την ομάδα και με πήραν τηλέφωνο. Δεν χρειάστηκαν πολλά για να το αποφασίσω. Είμαι υγιής και βρίσκομαι σε καλή κατάσταση.»

Για 3η χρονιά στον ΑΟΚ ο Σταθάκης

Εν τω μεταξύ ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που την περσινή χρονιά είχε εξαιρετική παρουσία θα συνεχίσει να φορά το σήμα με το «καραβάκι» στο στήθος. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Σταθάκη που θα αγωνιστεί για 3η χρονιά στην ομάδα. Η ανακοίνωση της ανανέωσης αναφέρει σχετικά: «Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 25χρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Σταθάκη. Ο βασικός πορτιέρο του ΑΟΚ θα συνεχίσει να φορά την φανέλα με το καραβάκι για 3η χρονιά και σίγουρα αποτελεί μια έμπειρη και πολύ καλή λύση κάτω από τα goalpost. Παναγιώτη καλώς σε βρήκαμε και πάλι και σου ευχόμαστε υγεία και μια ακόμη καλύτερη χρονιά»!

O δρόμος για τη Super League 2

Εν τω μεταξύ, στον ΑΟΚ έχουν στραμμένο το βλέμμα προς την παραπάνω κατηγορία και την πιθανότητα η ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2, κάτι που λίγο ή πολύ είναι γνωστό! Στην Καβάλα δε στηρίζονται τόσο στην πιθανότητα να δημιουργηθούν κενές θέσεις από ομάδες που δεν θα «κατεβούν» στο πρωτάθλημα όπως ο Απόλλων Σμύρνης, όσο στις ομάδες που θα βρεθούν μπλεγμένες στο σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού. Όπως και να έχει ο ΑΟΚ φέρεται να είναι 4ος στη σειρά της «ειδικής κατάταξης», πίσω από τον Γιούχτα, τον ΑΟ Υπάτου  και τη Ρόδο.