Elite League: Για 3η χρονιά στον ΓΣ Ελευθερούπολης ο Σωκράτης Ναούμης

Ο 27χρονος γκαρντ είχε την περσινή σεζόν 7,7 πόντους με 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα θα είναι ο αρχηγός του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Elite League

Mετά την πρώτη ανανέωση συνεργασίας με αθλητή από την ομάδα της περσινής χρονιάς, και είχε να κάνει με τον Αμερικάνο που έκανε τη διαφορά (από τη στιγμή που αποκτήθηκε) στην ομάδα και ήταν ο Τάιρε Γκάθραϊτ, ο ΓΣΕ ασχολήθηκε κυρίως με τις μεταγραφές παικτών που είτε είχαν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του, είτε θα αγωνιστούν για πρώτη φορά μ’ αυτήν. Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τη δημοσιοποίηση της απόφασης για τον Γκάθραϊτ, και το συγκρότημα της Ελευθερούπολης έκανε γνωστή τη δεύτερη ανανέωση, που είναι του Σωκράτη Ναούμη ο οποίος θα παραμείνει για 3η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα.

Ο 27χρονος γκαρντ είχε την περσινή σεζόν 7,7 πόντους με 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα θα είναι ο αρχηγός του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Elite League.

Η ανακοίνωση του ΓΣΕ αναφέρει σχετικά: «Ανακοινώνουμε την παραμονή του Σωκράτη Ναούμη για 3η συνεχόμενη χρονιά στο ρόστερ της ομάδας μας. Παράλληλα ο Σωκράτης θα είναι ο αρχηγός του ΓΣΕ για τη σεζόν 2023-2024. Σωκράτη καλή επιτυχία».

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκτός από τις δύο ανανεώσεις, ο ΓΣΕ προχώρησε στη μεταγραφή 5 παικτών που είναι οι Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Κωνσταντίνος Καμπουρίδης, Βένος, Μαστόρος, Βαλάντης Κουρτίδης και Παναγιώτης Λογοθέτης.