ΑΟ Καβάλα: Περιμένουν τη δέσμευση Μέτιου για το στέγαστρο στο «Ανθή Καραγιάννη»

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ και της Διοικούσας Επιτροπής συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ για τη χρηματοδότηση του έργου

Την επίσημη δέσμευση της ηγεσίας της Περιφέρειας ΑΜΘ, για τη χρηματοδότηση του έργου της κατασκευής στεγάστρου ή στεγάστρων στο «Ανθή Καραγιάννη», περιμένουν στον ΑΟΚ. Την προηγούμενη εβδομάδα, αντιπροσωπία της ομάδας αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Γιάννη Διαμαντίδη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΑΟΚ Αντώνη Αντωνίου, βρέθηκαν στην έδρα της Περιφέρειας ΑΜΘ και συναντήθηκαν στο γραφείο του με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Στη συνάντηση αυτή φάνηκε καθαρά ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ είναι διατεθειμένη να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, για την οποία γίνεται λόγος εδώ και πολύ καιρό στην Καβάλα και αποτελεί μόνιμο (πλέον) αίτημα της περιοχής, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επίσημο και δεδομένο.

Σε πρώτη φάση στον ΑΟΚ περιμένουν κάποιες δηλώσεις από τον κ. Μέτιο που στην ουσία θα αποτελέσουν μια ηθική δέσμευση για την εξεύρεση κονδυλίων με τα οποία θα χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του έργου, κι απ’ εκεί και πέρα όταν (και εάν…) γίνει αυτό, η προσπάθεια θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η δήλωση αυτή αναμένεται τις επόμενες ημέρες, δηλαδή μέσα στην εβδομάδα ή την επόμενη.

Σε ότι αφορά το ερώτημα, αν η κατασκευαστεί ένα στέγαστρο (απ’ την πλευρά των δημοσιογραφικών), ή δύο (και από την πλευρά της θάλασσας), η απάντηση θα έρθει από το ποσό που θα εξασφαλιστεί από το χρηματοδοτικό εργαλείο που θα επιλεγεί. Το καλύτερο θα ήταν να τοποθετηθούν στέγαστρα και στις δύο κερκίδες, αλλά αν τα χρήματα δεν είναι τόσα πολλά, θα προτιμηθεί να γίνει το πρώτο και στη συνέχεια το δεύτερο!