Νέστος Χρυσούπολης: Σπουδαία κίνηση με την απόκτηση του Πέτρου Ορφανίδη

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά προσθέτει ένα έμπειρο και ικανότατο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της – Προέρχεται από τη Βέροια όπου μεταγράφηκε από τον ΑΟΚ το καλοκαίρι του 2021

Τη σημαντικότερη μεταγραφική της κίνηση (μέχρι την επόμενη;) ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας 24/7 η ομάδα του Νέστου Χρυσούοπολης, κάνοντας γνωστό ότι απέκτησε τον έμπειρο και ικανότατο μέσο Πέτρο Ορφανίδη.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι γνωστός στους φιλάθλους της Καβάλας από την εξαιρετική του παρουσία με τα χρώματα της Καβάλας για 1,5 χρόνο (από τον Ιανουάριο του 2020 έως το καλοκαίρι του 2021), οπότε και πήρε μεταγραφή στη Βέροια. Ο Ορφανίδης γεννήθηκε στις 23 Μαΐου του 1996 στην Ξάνθη, έχει ύψος 1,79μ. και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα της γενέτειράς του την σεζόν 2014-2015. Τον Ιανουάριο του 2019 μετεγγράφηκε στον Ηρακλή και το καλοκαίρι του ίδιου έτους μετακινήθηκε στον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Ορφανίδη από το Νέστο αναφέρει σχετικά: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Πέτρο Ορφανίδη. Του ευχόμαστε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Πέτρο καλωσόρισες».