Το αδιαχώρητο στον χορό του Άρη Πηγών!

Πραγματική λαοθάλασσα στο πανηγύρι που διοργάνωσε ο σύλλογος, με την Γιώτα Γρίβα και τους συνεργάτες της να σκορπούν κέφι στον κόσμο που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο των Πηγών

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 25/7 στο χορό που διοργάνωσε, την  παραμονή της Αγίας Παρασκευής, στο γήπεδο του ο Άρης Πηγών! Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στην κυριολεξία πλημμύρισε από κόσμο, που βρέθηκε εκεί όχι μόνο από το χωριό και την περιοχή του Νέστου, που διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τη μοναδική και ακούραστη Γιώτα Γρίβα και τους συνεργάτες της.

Η ίδια η καλλιτέχνης με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb η οποία συνοδεύεται από βίντεο με στιγμές της βραδιάς, ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο χορό. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πηγές Καβάλας 2023. Σας ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που βρεθήκατε κοντά μας και μας χαρίσατε μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη με όμορφα συναισθήματα! Πάντα επιτυχίες στην ομάδα!  Και του χρόνου με υγεία»!

Εκτός από το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, υπήρχαν βεγγαλικά που ομόρφαιναν τη βραδιά, ενώ πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά, όπου το πρώτο βραβείο ήταν 500 ευρώ μετρητά. Μάλιστα η διοίκηση του Άρη Πηγών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναζητά τους τυχερούς των μεγάλων βραβείων. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Τα δύο μεγάλα δώρα της χτεσινής εκδήλωσης που αναζητούν κατόχους: Νο 1951 για τα 500€ μετρητά. Νο 1223 για την πτήση της Egnatia Aviation. Επίσης υπάρχουν περίπου 30 μικρότερα δώρα που δεν έχουν παραλάβει οι νικητές. Μπορούν με τον αντίστοιχο λαχνό να τα παραλάβουν από μέλη του ΔΣ».