ΑΟ Καβάλα: «Αργοναύτης» και ο Κοσμάς Γκέκας

Ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του ικανότατου επιθετικού που πέρσι πέτυχε 17 γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα Παραλιμνίου - Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ομάδας ο Μπάμπης Παναγιωτίδης

Μια ακόμα μεταγραφή που ήταν «κλεισμένη» και απέμενε να ανακοινωθεί επίσημα, ολοκληρώθηκε από την ομάδα της Καβάλας. Στο «καραβάκι» θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά ο Κοσμάς Γκέκας, ο οποίος είχε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα πέρσι με τη φανέλα του Απόλλωνα Παραλιμνίου πετυχαίνοντας συνολικά 17 τέρματα. Ο νέος επιθετικός του ΑΟΚ έχει καταγωγή από την Κοζάνη, ωστόσο επί 8 χρόνια αγωνιζόταν στον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη με μεγάλη επιτυχία.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του αναφέρει τα εξής:

«Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Κοσμά Γκέκα που πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή χρονιά με την φανέλα του Απόλλωνα Παραλιμνίου πετυχαίνοντας 17 γκολ. Ο Κοσμάς έχει μεγάλη εμπειρία από το δύσκολο και δυνατό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σίγουρα θα αποτελέσει μια από τις αιχμές του δόρατος του ΑΟΚ στον επιθετικό τομέα. Κοσμά καλώς ήρθες»!

Υπεύθυνος Επικοινωνίας ο Μπάμπης Παναγιωτίδης

Εν τω μεταξύ ένας άνθρωπος που στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια συνεχώς και ανιδιοτελώς τον ΑΟΚ, ο Μπάμπης Παναγιωτίδης, αναλαμβάνει και επίσημα τη θέση του υπευθύνου επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ομάδας. Η ανακοίνωση της Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Ο ΑΟ Καβάλα ανακοινώνει ότι υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας αναλαμβάνει για ακόμα μια χρονιά ο Μπάμπης Παναγιωτίδης. Για τον Μπάμπη δεν χρειάζονται πολλά λόγια, εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στο συγκεκριμένο πόστο και υπηρετεί με αγάπη και πάθος το καραβάκι μας»!

Συνέντευξη τύπου του Τίμου Καβακά

Τέλος, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας ο προπονητής της Τίμος Καβακάς θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας. Η πρόσκληση του ΑΟΚ αναφέρει: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τη Δευτέρα 31/07/2023 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στο Galaxy Hotel, του προπονητή της ομάδας μας Τιμόθεου Καβακά προκειμένου να μιλήσει για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Θα μας τιμούσε ιδιαίτερα η παρουσία σας».