Γιώργος Μακαρατζής: Με την Εθνική Ομάδα Παίδων στα Σκόπια

Ο νεαρός Καβαλιώτης αθλητής, είναι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αγίας Βαρβάρας είναι ο μοναδικός αθλητής της Περιφέρειας μας που φορά το Εθνόσημο

Βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας Παίδων U-16 είναι ο Γιώργος Μακαρατζής, η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στα Σκόπια για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην ίδια πόλη από τις 5 έως τις 13 Αυγούστου.

Ο νεαρός Καβαλιώτης αθλητής μεταγράφηκε πέρσι στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης από την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, η οποία με υπερηφάνεια ανακοίνωσε το γεγονός, ότι είναι ο μοναδικός αθλητής από την Περιφέρεια που φορά το Εθνόσημο!

«Ο Γιώργος Μακαρατζής βρίσκεται στα Σκόπια με την Εθνική Ομάδα Παίδων, προκειμένου να συμμετάσχει στο τελευταίο τουρνούα πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16. Στο τουρνουά συμμετέχουν πέρα από τη Χώρα μας, η Ισπανία, το Ισραήλ αλλά και η οικοδέσποινα Βόρεια Μακεδονία. Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια πόλη θα φιλοξενηθεί και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, από 05 έως 13 Αυγούστου!!!

Ο Γιώργος Μακαρατζής μετεγγράφηκε την περασμένη σεζόν  από την ομάδα μας στον ΠΑΟΚ και είναι ο μοναδικός Καβαλιώτης αθλητής αλλά και ο μοναδικός αθλητής της Περιφέρειας μας, με το εθνόσημο !!!

Ευχόμαστε στο Γιώργο και σε όλα τα παιδιά και το προπονητικό σταφ της Εθνικής μας ομάδας, καλή επιτυχία !!! Να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν και αξίζουν»!!!