Το ταξίδι του νέου ΑΟΚ ξεκίνησε…

Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης και αρκετών φιλάθλων η έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο – Ανακοινώθηκε η απόκτηση του τερματοφύλακα Λευτέρη Αστρά

Με τη συμμετοχή 21 ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων 2 νεαροί που βρίσκονται υπό δοκιμή, και υπό τις οδηγίες του προπονητή Τίμου Καβακά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 31/7 η «πρώτη» του ΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το «κέντρο των επιχειρήσεων» της ομάδας είναι το Ενωσιακό γήπεδο των Αμισιανών, όπου εκεί θα διεξαχθεί το σύνολο των προπονήσεων της προετοιμασίας, λόγω των γνωστών έργων που γίνονται αυτή την εποχή στο προπονητικό κέντρο των Αμισιανών, και εκεί συγκεντρώθηκαν αρκετοί φίλοι του ΑΟΚ για να πάρουν μια πρώτη γεύση του νέου συνόλου που φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Εκεί βρισκόταν και το σύνολο των μελών της διοικούσας επιτροπής της ομάδας με επικεφαλής τον Γιάννη Διαμαντίδη, αλλά και ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ και πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να επιτευχθεί η συμφωνία του ΑΟΚ με τον επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με τον γυμναστή της ομάδας Γιάννη Κασκαμπανιώτη (στο πίσω γήπεδο) και στη συνέχεια η… δράση συνεχίστηκε στο κεντρικό γήπεδο του Ενωσιακού υπό τις οδηγίες του Τίμου Καβακά. Σ’ αυτή την πρώτη προπόνηση δεν έγινε αγιασμός, μιας και αυτός προγραμματίζεται να γίνει στο «σπίτι» του ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του τερματοφύλακα Αστρά

Εν τω μεταξύ στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης, ανακοινώθηκε και μια ακόμα μεταγραφή για την ομάδα, αυτή του 26χρονου τερματοφύλακα Λευτέρη Αστρά, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Προοδευτική και παλιότερα σε Πανιώνιο, Απόλλωνα Σμύρνης, Σαν Φερνάντο (Ισπανία) και Απόλλωνα Λάρισας.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ο ΑΟ Καβάλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα Λευτέρη Αστρά. Με ύψος 1.88μ., 54 συμμετοχές στην Superleague 2(Προοδευτική & Απόλλων Λάρισας) και 6 στην Superleague 1 (Απόλλων Σμύρνης & Πανιώνιος) o Λευτέρης αποτελεί ακόμα μια σημαντική μεταγραφή για την ομάδα μας ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Welcome»!