Αστέρας Καβάλας: Προσεγμένη και συστηματική δουλειά στα τμήματα υποδομής του συλλόγους μας

Η ανακοίνωση του συλλόγου, με συγχαρητήρια στην Αποστολία Ζορμπαλά και τα ονόματα των αθλητριών που διακρίθηκαν στο χώρο τα τελευταία 5 χρόνια

Μια… ανακεφαλαίωση της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει στα τμήματα υποδομής του, επιχείρησε ο Αστέρας Καβάλας με την αναφορά των κοριτσιών που πέρασαν απ’ αυτά και είχαν παρουσία στις Εθνικές ομάδες και στα Εθνικά πρωταθλήματα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αρχικά δίνει τα συγχαρητήρια του στην Αποστολία Ζορμπαλά για τις εμφανίσεις της με την Εθνική ομάδα παγκορασίδων, ενώ επισημαίνει ότι όλοι οι προπονητές του είναι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρει σχετικά:

«Ακόμη μια φορά θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια του συλλόγου μας Ζορμπαλά Αποστολία για τις πολύ καλές εμφανίσεις της με την εθνική παγκορασίδων στο διεθνές τουρνουά φιλίας που διεξήχθη πριν από λίγες μέρες στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ωστόσο, αξίζει να επισημάνουμε ότι η Αποστολία είναι η συνέχεια μιας μακρόχρονης επιτυχημένης πορείας του γυναικείου τμήματος του συλλόγου μας.

Μόνο στα τελευταία 5 χρόνια αναδείχθηκαν σημαντικές αθλήτριες. Η Θεώνη Τσάμη (Εθνική Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων), η Φαίδρα Μιχαηλίδου (προπονητικό τριήμερο εθνικής παγκορασίδων στο ΟΑΚΑ) καθώς και οι Παράσχου Εύα, Γιαμαλίδου Άννα, Παπαδοπούλου Δέσποινα, Βλαστού Ελισάβετ, Τσίλη Ελένη, Μαραβέγια Αγγελική, Φραγκάκη Εβίτα, Παναγιωτίδου Ηλιοδώρα και Γιαννάκου Σοφία είναι αθλήτριες που ξεκίνησαν και εξελίχθηκαν μέσα από την ακαδημία μας και έχουν αγωνιστεί σε ομάδες στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών.

Επίσης, τα τμήματα Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων πρωταγωνιστούν στις τελικές φάσεις της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Όλα αυτά αποδεικνύουν την προσεγμένη και συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας από τους άριστα καταρτισμένους προπονητές της Ακαδημίας μας που είναι όλοι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Μπάσκετ!!!

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τα κορίτσια μας γιατί δεν διαμορφώσαμε μόνο πολύ καλές αθλήτριες αλλά και κορίτσια με ήθος και χαρακτήρα!
Και…φυσικά δε σταματάμε εδώ!
Η συστηματική δουλειά συνεχίζεται!
Προχωράμε δυναμικά»!