ΑΟΚ-Μπάσκετ: Στη διάθεση των φιλάθλων η Κάρτα Φίλου

Αρχίζει η κυκλοφορία των καρτών που κοστίζουν 15 ευρώ και θα στηρίξουν την προσπάθεια ανόδου τη φετινή χρονιά

Η προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Καβάλας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην οποία θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία συνεχίζεται. Πλέον έχει ξεκινήσει η διάθεση της Κάρτας Φίλου της ομάδας, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό με το οποίο θα καλυφθεί ένα μέρος του προϋπολογισμού της χρονιάς. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε έχει ξεκινήσει και εκστρατεία για τη διάθεση της σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, με κόστος 15 ευρώ.\

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Ξεκινά από τις 10 Αυγούστου η διάθεση της Κάρτα Φίλου για το μπάσκετ του ΑΟ Καβάλα που φέτος κάνει την προσπάθεια για την άνοδο. Το κόστος 15 ευρώ».

Οι τελευταίες μεταγραφές

Στον αγωνιστικό τομέα, στον ΑΟΚ θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά ο Φώτης Νικολα που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, καθώς και ο φοιτητής από το Δήμο Παλαμά Δημήτρης Μπακαβέλος, που συνεχίζει για 3η χρονιά. Επίσης, νέο μέλος είναι ο 27χρονος Σταμάτης Τζούμας αλλά και ο 22χρονος Καβαλιώτης Χρήστος Ιωαννίδης που έφτασε με την Ένωση Καλαθοσφαίρισης στα τελικά της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Στο ρόστερ του ΑΟΚ ανήκει από 26 Ιουλίου ο Κωνσταντίνος Κουκουλίδης που προέρχεται από το ΓΣΕ, με την εφηβική ομάδα του οποίου συμμετείχε στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, ενώ το μεγάλο «μπαμ» έγινε με την απόκτηση του Νικόλα Πιεβάλιτσα, ο οποίος πέρσι βοήθησε τα μέγιστα την Ασπίδα Ξάνθης να παραμείνει στη Γ’ Εθνική.