Αυτά είναι τα τρία πρώτα επίσημα φιλικά του ΑΟΚ

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες φιλικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Ανακοινώθηκαν και επίσημα πλέον τα 3 πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα της Καβάλας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα του ΑΟΚ, είναι αυτές που είχε αναφέρει και ο προπονητής του Τίμος Καβακάς στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες.

Έτσι λοιπόν, η αρχή θα γίνει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, ενώ θα ακολουθήσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ β’ στα Αμισιανά και με τη Δόξα στη Δράμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του ΑΟΚ έχει ως εξής:

Κυριακή 13/8: Πανσερραϊκός – Καβάλα (Προπονητικό Σερρών)
Σάββατο 19/8: Καβάλα – ΠΑΟΚ β’ (Ενωσιακό Αμισιανών)
Τετάρτη 23/8: Δόξα Δράμας – Καβάλα (Προπονητικό Δράμας)

Όπως έχει τονίσει ο προπονητής της Καβάλας, έχει κλειστεί ήδη φιλικό παιχνίδι και με το Νέστο Χρυσούπολης, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία του, ενώ αναμένεται να προγραμματιστούν ακόμα δύο φιλικές αναμετρήσεις. Όλα αυτά βέβαια υπό τη βασική προϋπόθεση ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στην ημερομηνία που έχει αρχικά οριστεί, δηλαδή στις 10 Σεπτεμβρίου.