Αποστολία Ζορμπαλά: Από τον Αστέρα Καβάλας στον ΠΑΟΚ!

Η διεθνής αθλήτρια με την Εθνική Παγκορασίδων θα αποτελέσει μέλος των τμημάτων Νεανίδων και Κορασίδων και θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρότι ακόμη Κορασίδα

Ο ΠΑΟΚ και η Ακαδημία Μπάσκετ Γυναικών, ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Αποστολία-Δέσποινα Ζορμπαλά, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η διεθνής αθλήτρια «μετακομίζει» από τον Αστέρα Καβάλας στη Θεσσαλονίκη, με την ομάδα να εύχεται μια καλή σταδιοδρομία με πολλές επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει όλους τους στόχους της.

Ο ΠΑΟΚ καλοσωρίζει την Αποστολία: Το βιογραφικό της νεαρής αθλήτριας

Γεννημένη το 2008, η Αποστολία Ζορμπαλά αγωνίζεται ως γκαρντ και έχει ύψος 175cm. Η διεθνής με την Εθνική Παγκορασίδων αθλήτρια, θα αποτελέσει μέλος των τμημάτων Νεανίδων και Κορασίδων και θα ενισχύσει τη γυναικεία ομάδα παρότι ακόμη Κορασίδα.

Η Αποστολία θα αποτελέσει μια ποιοτική προσθήκη στο ήδη πολύ υψηλού επιπέδου ρόστερ των τμημάτων Νεανίδων και Κορασίδων έχοντας ήδη αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες αγωνιζόμενη φέτος στην Α2 με τον Αστέρα Καβάλας.

Θα βοηθήσει μαζί με τις συμπαίκτριές της στη δημιουργία μιας πραγματικής ομάδας που ως στόχο έχει θέσει την ανάπτυξη του Γυναικείου Μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Ελλάδα.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Αποστολία Ζορμπαλά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι περήφανη που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως ο ΠΑΟΚ έδειξε το ενδιαφέρον του για ‘μένα. Είναι κάτι που ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά και υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να δικαιώσω όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα. Η μετακίνησή μου αυτή στον ΠΑΟΚ κλείνει μια πολύ καλή μπασκετική χρονιά που περιείχε τη συμμετοχή μου στην Α2 και τη συμμετοχή μου στην Εθνική Ελλάδος. Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογό μου Αστέρα Καβάλας, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον κόουτς Δημήτρη Αϊβαζίδη που τα τελευταία χρόνια με βοήθησε να φτάσω σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και την οικογένειά μου που με στήριξαν και με στηρίζουν σε κάθε φάση της ζωής μου εντός και εκτός γηπέδου».

Καλωσήρθες στον ΠΑΟΚ, Αποστολία!