ΑΟ Καβάλα: Νίκη (1-2) στο φιλικό με τον Βύρωνα

Με γκολ των Καρακώστα και Γκέκα κέρδισε στο Βερούλειο -  Αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης των 19χρονων Φερεντίνου και Γερονικολού απ’ την Κ-19 του ΠΑΣ Γιάννινα

Τη νίκη με σκορ 2-1 πήρε το απόγευμα της Τετάρτης (23/8) στο Βερούλειο στάδιο ο ΑΟΚ κόντρα στον Βύρωνα.

Σ’ ένα παιχνίδι όπου και οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές το συγκρότημα του Τίμου Καβακά επικράτησε με δύο τέρματα που σημείωσαν οι Καρακώστας στο 34ο λεπτό και ο Γκέκας στο 65ο, ενώ προηγουμένως οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με τον Βλάχο στο 59ο.

Ο ΑΟΚ είχε ορισμένες καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία με κορυφαία το δοκάρι με τον Φερεντίνο, λίγο πριν την ολοκλήρωση του 1ου ημιχρόνου.

Τόσο ο Φερεντίνος, όσο και ο Γερονικολός αναμένεται να αποτελέσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Καβάλας, προερχόμενοι από την ομάδα Κ-19 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 19χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Φερεντίνος ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας την περσινή χρονιά (ξεκίνησε απ’ την αρχή και στα 22 παιχνίδια που έδωσε), ενώ πέτυχε και 11 γκολ στις 3 χρονιές που φόρεσε τη φανέλα της.

Ο επίσης 19 ετών Δημήτρης Γερονικολός, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, και πέρσι ήταν κι αυτός βασικό στέλεχος της Κ-9 του ΠΑΣ, αγωνιζόμενος σε 23 αναμετρήσεις.

Εν τω μεταξύ στον ΑΟΚ, πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι εν όψει θετικών εξελίξεων στο μέτωπο της συμμετοχής του στην παραπάνω κατηγορία, ενδέχεται να πραγματοποιήσει μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή.