ΑΟ Καβάλα: Δείγμα θετικό από το φιλικό (1-1) με τον ΠΑΟΚ β’

Καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» - Προηγήθηκε με απ’ ευθείας φάουλ του Γκέντσογλου στο 9’ και ισοφαρίστηκε στο 90’

ΜΜπορεί να μην εντυπωσίασε με την εμφάνιση της και να έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα πολύ δρόμο προκειμένου να είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, ωστόσο φάνηκε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο. Ο λόγος για την ομάδα του ΑΟΚ, που στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής στο «Ανθή Καραγιάννη» με τον ΠΑΟΚ β’, αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 1-1.

Το συγκρότημα του Τίμου Καβακά ήταν καλύτερο στο 1ο ημίχρονο και πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Σάββα Γκέντσογλου, με ωραίο απ’ ευθείας φάουλ στο 9ο λεπτό. Είχε μια καλή ευκαιρία με τον Δαλιανόπουλο στο 36’, ενώ 5 λεπτά αργότερα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Στην επανάληψη απείλησε με κεφαλιά του Μπιμπισίδη στο 54ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 90ο λεπτό με τον Κορτεζιάνι.

Το παιχνίδι σκιάστηκε από τον σοβαρό (όπως αποδείχτηκε) τραυματισμό του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ β’ Κωνσταντίνο Μπαλωμένο, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Γκέκα στο 10ο λεπτό να χτυπήσει στο πόδι και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Καβάλας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη κάταγμα στην κνήμη του αριστερού ποδιού.